Tényleg olyan párt választunk magunknak, amilyennek a szüleink? (beszélgetős fórum)
Hála Istennek a párom nem olyan, mint az apám. Akkor már régen rossz lenne. De ő, viszont beletrafált az anyjába :D
Nem vagyok büszke erre, mert én nem kedvelem az anyós jelöltemet. Annyira idegesítő bír lenni néha! Ennek ellenére nagy szíve van, de a mentalitása kiborít! Ilyen volnék én is? :s
Hát ez érdekes, mivel én IMÁDOM apumat, de alapvetően bunkó, flegma, érzéketlen vadbarom :-DD
És sohasem gondoltam volna, hogy nekem ilyen párom lesz, de pasim=apum. Mindkettőt imádom, tényleg. És ez fura...
:)
egyáltalán nem olyan párt választottam...és Ő sem.
Na ezért nem olvasok ilyen könyveket... tiszta depresszív cucc.
Szerencsére az ember értelmes lény, és tudja irányítani önmagát.
Már meghalt,de jó viszonyban voltunk!!:))
A pasival nem járok,nem is jártam soha,csak észrevettem ezeket! :)
ha normális kapcsolatod van apukáddal nem is lehet:D
csak mivel rendes, normális ember (gondolom én), ugyanolyan kaliberű párt szeretnél
ami tökjó:)
Sosem vettem észre,ezeket a hasonlóságokat!Hónapok után raktam össze a képet,és nagyon ledöbbentem!
Nincs apakomplexusom!!!!!!:)
Egyébként nálunk sem volt tudatos a választás annak idején - szerintem itt a tudatalatti dolgozik.
Viszont a dolgaik... hát, hogy is mondjam. Anyukámmal sokszor csak mosolygunk, mikor a "pasijainkról" mesélünk egymásnak, mert számtalanszor ugyanaz a történet vége. :)))
Nem baj, így vidám az élet! :)
Sziasztok!
Én meg tudom cáfolni a mondást. Még véletlenül sem olyan férjet választottam,mint az apám! Az apám sosem volt családcentrikus, mintaférj végképp.
Éljen az apakomplexus:) Bár a favoritok, szöges ellentétei az apukámnak(természetben), mégis...kicsit hasonlít az ideálom egy gyerek képzetére az apjáról. Nagy, szőrös és erős:D
Szörnyű lenne, ha ez tényleg ennyire befolyásolna... nem mernék gyereket vállalni, mert mi lesz, ha rossz példát mutatok?
Ezt figyeljétek:
apám,és a pasi:ugyan az a keresztnevük,egy napon születtek,apám ott dolgozott ahol Ő most,az összes létező tulajdonsága megegyezik apáméval!ez durva! :)))
Jah igen és apummal nincsenek is jóba......
Most, így gondolkoztam és eszembe jutott közben, hogy állítólag én meg tisztára olyan vagyok, mint barátom anyuja..... Mindig mondja :D:D Ne legyél már az anyám, meg mindig úgy viselkedsz mint ő.... :D:D
Szia.
Huu én pont az ellenkezőjével vagyok most együtt.....
De egyre jobban érzem, hogy nem ő az igazi és olyanra vágyom kicsit mint apa..... Mármint tulajdonságokra.......
Úgyhogy lehet tényleg van benne valami :D:D
További ajánlott fórumok:
- Amikor a világ nem olyan, amilyennek hiszed
- Meg vagy elégedve a gyerekeiddel?Olyanok lettek, amilyennek megálmodtad őket, vagy csalódtál?
- Ha nem olyan az életem amilyennek szeretném...
- Házirend családtagjainknak és magunknak is!
- Mi alapján választunk munkáltatót?
- Hol lehet natúr ostyalapot kapni, amit olyan krémmel tölthetek meg, amilyennel akarok?