Hallotam eztis aztis,egyik ismerös le öntöte magát forro olajal véletlenül a gyereken nem látcik semmi,a másik anyukának nyakába esett egy szilva,a gyereknek mainapig a nyakán meglatcik a nyoma.tehát kinek igy kinek ugy
Nekem is azt mesélte anyukám, hogy amikor terhes volt velem, az apukám egy virágcsokorral ráütött a combjára. Ezért van születésem óta a combomon egy virágcsokorhoz hasonlító, a bőröm színétől kicsit sötétebb folt.
Én ugyan nem hiszek ebbe, de én is megbotlottam és elestem kb. 6 hónapos terhesen. A fiam bokáján van egy világos folt. Eddig még nem jutott eszembe, hogy ettől lehet:)
amikor anyu terhes volt velem egy gyerek megdobta egy szem szilvával, ami a hasán találta el!! Nekem születésem óta egy szilva alakú és nagyságú barna folt pihen a combomon, mind a mai napig!!
A szüleimnek autóbalesete volt, mikor Anyu terhes volt velem. Nem volt nagy koccanás, de beütötte a hasát és nekem van egy halvány folt a homlokomon közepén születésem óta. Gyerekkoromban még néha látszott (mikor sírtam), de azóta egyáltalán nem.
Egyik volt osztálytársamnak kb 8 éves koráig volt egy piros folt az arcán, allitolag azért, mert anyukájának az arcára pont ugyanarra a helye ráesett egy dio a fárol... aztan eltünt neki, nem tudom, hogy igaz-e:)
Dehogy hagy,en terhesen a hasammal nekimentem az asztalnam mikor festettunk ,es meg a poharat is levertem az asztalrol...semmi baja nincs,meg egy anyajegye sincs:)...no para,nem lesz gond!