Tényleg képmutató vagyok? (beszélgetés)
Nem vagy képmutató Málika!
Dögös vagy, szexi vagy, menő vagy, istennő vagy!
Szerintem nem vagy képmutató, sőt mutasd is csak meg, mit el lehet érni külföldön, amit itthon hitellel.
Egye őket az irigység. :D
Szerintem pont ezért nem is foglalkoznak azzal, hogy mi áll jól nekik, mert az öltözékkel is ezt mutatják, hogy nekik telik rá, hogy "szép ruhát" vegyenek fel, meg tényleg az unokahúgaim se gazdagok (sőt), de olyan ruhatáruk van, hogy nálunk nem férne el a lakásban. Inkább felvesznek hitelt meg kölcsönkérnek, de az új ruha az kell. És nem csak ruha, cipő, kiegészítők és rendszeres fodrász, műköröm.
Tény, hogy csúnyán meg tudják szólni az emberek egymást, de hát ezt is csak azért tudják megtenni, mert hagyják magukat. Pont a fiataloknak kéne ez ellen lázadni, de szerintem ők meg élvezik a cicomázást.
A legérdekesebb, amit véletlenül tudtam meg. Lttam, hogy a legtöbb nőnek van arany fülbevalója, gyűrű itt kevésbé, de kiöltözni akad azért az is. Nem nagyon foglalkoztam vele.
Aztán azt hallom: "felöltöztem, feltettem a nagyobbik fülbevalót, nehogy azt mondják, az uram még azt se bír venni nekem!" - szóval nem azért viselte, mert neki tetszett, hanem "mutatásból"!
Szépnek nem szép, de arrafelé simán öltöznek így, ha amúgy a ruha divatos. Fura nekem is, de ott többek között a ruha alapján ítélik meg az embert.
A derék kifejezést ők is használják. :)
Én sem irigylem őket, de ők meg ott nőttek fel, megszokták, hogy a látszatra adni kell.
Igazából csak azért írtam ezeket, mert nem értem, hogy a fórumindító miért gondolja képmutatásnak falun a miniruhát meg magassarkút. Úgy hangzott, mintha azt gondolná, hogy falun nem ismerik ezt az öltözéket.
Én nagyon meglepődtem pár évvel ezelőtt, amikor az unokahúgaim facebook oldalán láttam a képeiket. Tényleg így kiöltöznek minden bulira. Csillog-villog a hajuk, a sminkjük, körmük. Nagyon szépek a lányok, én örülök neki, mert látszik rajtuk is, hogy szeretnek így tündökölni.
A hétköznapokon is "követik a divatot". Szerintem falun inkább jobban adnak a kinézetre, mert ott szem előtt vannak. A városban, főleg itt Budapesten, könnyebb elvegyülni a tömegben, úgyse sűrűn találkozol ugyanazokkal az emberekkel az utcán.
Nem értem hogy jön ide a képmutatás? Ma már nem sokat számít, hogy falu. Falun is látni drága autókat. A miniszoknyát meg tűsarkút meg már elég régóta ismerik.
Élnek rokonaim egy alig pár száz fős faluban. Minden hónapban tartanak bulit a művelődési házban, meg az ünnepekkor is mindig van buli. A fiúk, férfiak öltönyben, de minimum ing és öltönynadrágban buliznak, a lányok meg olyan ruhákban, hogy már szinte kisestélyinek is beillene. Minden bulira másik ruha és előtte fodrász. Amit itt leírtál magadról, az nekem nem tűnik extrának vagy rongyrázásnak.
Nekem süthetsz, imádom!
De csak magassarkúban, térdig erő testhezálló ruhában süthetsz!
Nálunk itt a faluban nagyon adunk az ilyesmire.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Barátom azt mondja rám, hogy irigy vagyok. Tényleg? Pénzügyi dolgok. Bővebben lent írom
- Ha a családban van fertőzött, de én tünetmentes vagyok, akkor tényleg nem tesznek karanténba?
- Bölcsöde - Én vagyok túl finnyás, vagy tényleg nem stimmel valami?
- Tényleg rossz anya vagyok?