Tengerfenék(Kata-féle) recept
A Tengerfenék(Kata-féle) hozzávalói:6 cl kubai fehér rum
6 cl bacardi rum
6 cl portorikórum
2 cl cointreau
4 cl citromlé
1-1 db citromkarika
pár csepp angostura
A Tengerfenék(Kata-féle) elkészítési módja:
Összekeverjük egy tűzálló edényben a kubai fehér rumot, a bacardi rumot, a portorikórumot. Hozzáadjuk a cointreau-t, a citromlevet, és ha ízlésünk úgy diktálja, pár csepp angosturát is. Felforrósítjuk, de nem forraljuk! A tűzről levéve azonnal előmelegített pohárba töltjük és citromkarikával díszítve tálaljuk.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2013. aug. 19. 13:24
A tengerfenék(kata-féle) elkészítési módja és hozzávalói.