Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Tengerfenék(Kata-féle) recept

Tengerfenék(Kata-féle) recept

A Tengerfenék(Kata-féle) hozzávalói:
6 cl kubai fehér rum
6 cl bacardi rum
6 cl portorikórum
2 cl cointreau
4 cl citromlé
1-1 db citromkarika
pár csepp angostura


A Tengerfenék(Kata-féle) elkészítési módja:
Összekeverjük egy tűzálló edényben a kubai fehér rumot, a bacardi rumot, a portorikórumot. Hozzáadjuk a cointreau-t, a citromlevet, és ha ízlésünk úgy diktálja, pár csepp angosturát is. Felforrósítjuk, de nem forraljuk! A tűzről levéve azonnal előmelegített pohárba töltjük és citromkarikával díszítve tálaljuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A tengerfenék(kata-féle) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook