Temu vélemények (beszélgetés)
Vissza utalják, csak írj nekik.
Soha többet nem rendelek a Temu-ról. Átvágás!!!
Több, mint egy hónapja rendeltem felsőket, látszólag nagyon olcsón (ezzel etetik be az embert), aztán a szállítási határidő lejárta után 2 héttel rájuk írtam, hogy hol az áru. Közölték, hogy nem tudják, de jóvírják kreditként az összeget és rendeljek újra. Az újra rendelés 10.000.-Ft-al kerülne többe, mint az eredeti ár volt. Szuper!!! Nagyon nagy akció!!!! A másik, hogy én kifizettem valamit amit nem kaptam meg, akkor ne kreditként írják jóvá, hanem utalják vissza a pénzemet! Ráadásul van még egy csomagom, amit egy héttel a másik után rendeltem, sajnos, és azt sem tudják hol van!!!Tisztességtelen, átverős banda! Soha, de soha többé nem fogok innen rendelni és senkinek nem ajánlom!
Szerintem korrekt cég, már rengeteg cuccot rendeltem tőlük, amiből némelyik döbbenetesen olcsó volt. Leginkább szerszámokat, tartozékokat vettem, de volt írószer, ásványgyöngy, műanyag doboz, stb. A hordozható sószórónak pl. nagyon örültem, mert idehaza sehol nem kaptam. Ami nem annyira jó, az a textiláru, ahogy más is írta. Szerencsére csak egy hajszárító törülközőt vettem, ruhákat még soha nem próbáltam netről beszerezni.
Én már sokszor rendeltem. Úgy gondolom van annyi tapasztalatom, hogy megosszam veletek. A textil dolgok elég gyatrák. Annyira nem olcsó, ezért rendeltem, bízva abban, hogy akkor a minőség jobb lesz. Hát csalódtam.. Szerencsére egyszerű a visszaküldés. Nem a postára kell menni, hanem az általuk megjelölt leadóhelyre. Adnak egy matricát ezt kell a csomagra felragasztani, az eredeti, kóddal ellátott tasakban kell visszaküldeni a cuccot. Az árát gyorsan visszakaptam. 3500 Ft felett nincs szállítási költség, ha a vállalt határidöre, kb húsz nap, nem érkezik meg a csomag kárpótlasul fizetnek 1700 Ft értékű kreditet, amit a következő vásárlásnal beszámítanak. Nekem volt 5-6 ilyen visszatérítésem. Ha kisebb értékű cuccal van kifogás, azt mondják (írják) tartsd meg, de visszatérítik az árát. Mindenki szidja a Temut, de mivel a sok böngészéssel ismerem az árúkészletet, azt látom, hogy sok kereskedő onnan szerezbe, majd az ár többszöröséért adja el. Amivel tőbbnyire elégedett voltam: gyerekjátékok, konyhai cuccok, vásároltam ledes állólámpát, masszázspisztolyt. Szóval olyan dolgokat amit itthon is meg lehet venni, de az ár jóval húzósabb. Persze mindenki maga dönt. Ha a pénz nem számít, nem innen kell vásárolni! Ha inkább az ár-érték a döntő "próba szerencse". Bejöhet, ha mégsem, visszadják az árát. Hajrá!
De ott legalabb visszautalták az árát, ha az ember reklamált a minősége miatt.
Kínai cuccokat árulnak. Abból is a legócskábbakat. Mint az ebay kb. De én is rendeltem már ebayről függönyt. Egy szezont kibírt.
Fiam decemberben rendelt tőlük egy kabátot. A képen nagyon jól nézett ki. Mikor megkapta, nem volt elájulva tőle.
Nem is vette fel, eladta egyik ismerősének akinek tetszett. Én most rendeltem tőlük először. Február elejére írja a szállítást. Hát én is kíváncsi vagyok mit fogok kapni. 😊
Nekem arról irjon valaki, hogy mennyire jó a mérettáblázat.
A sötétítőről megírnád majd milyen? Nagyon köszönöm!
Mi ebay és aliról is rendeltünk már korábban, ezt kb 2 hete próbáltam ki először. Több terméket rendeltem már első körben, főleg hajgumit, csatokat a gyerekeknek, telefontöltőt, ilyen-olyan kis apróságokat, minden időn belül, épségben megérkezett.
A napokban újabb csomag érkezik majd, azok gyerekruhák lesznek, kíváncsi vagyok a minőségükre.
Legnagyobb tételt pár napja rendeltem, nem hagyott nyugodni a sötétítő függöny, ami töredéke az itthoni árának, szóval arra kimondottan kíváncsi vagyok :D
Első rendelésem 2 napot késett, jóváírták az 1700 Ft-ot. Az egyik termék kicsit deformálódott a szállítás során. Jeleztem nekik (az értékelésben): jóváírták az árát, visszaküldés nélkül. Azóta is rendeltem: minden rendben volt, és gyorsan érkeztek a csomagok.
Eddig egyszer rendeltem; gyorsan megkaptam a csomagot, minden megfelelő minőségű.
Vásároltatok már a Temutól ? Úgy látom, jó (olcsó) áraik vannak. Mik a tapasztalatok ?
További ajánlott fórumok: