Teletubby? (beszélgetés)
Nekem tetszik.
A kislányom is szerette régen, a kisfiam most van még abban a korban amikor nézi. Vannak ennél sokkal egyamentebb mesék is. Ez olyan szájbarágós, végül is tanul belőle a kicsi.
A Thomas-os linket én is kérem szépen! :-)
(Mi a párommal a Billy és Mandy-t szerettük :-P)
A Thomas tényleg aranyos. Nálunk a Hunyor majort is szereti mindenki (főleg Apa!).
Ha a gyerekem nézi a tévét, akkor csak a Minimaxot engedem mert azon vannak 3 éveseknek való mesék, ami a többi adóról nem nagyon mondható el. Elalvás előtt viszont csak könyvből mesélünk.
A Minimaxos játékok mindenhol baromi drágák, sajnos. Ez a 30 ezer nagyon durva!!!
Voltam játékboltban. Volt egy-két Thomas-os játék. Hát.... Ami megfizethető kategóriában volt, annak nem volt sok értelme. (Persze, felnőtt szemmel/aggyal.) Pl. nem lehetett kapni mozdonyt. :(
Volt ugyan egy teljes szett, potom 30 ezerért, de azt kihagytam. Sajnos, kirakó vagy memória vagy ilyesmi nem volt. :(
Voltam játékboltban. Volt egy-két Thomas-os játék. Hát.... Ami megfizethető kategóriában volt, annak nem volt sok értelme. (Persze, felnőtt szemmel/aggyal.) Pl. nem lehetett kapni mozdonyt. :(
Volt ugyan egy teljes szett, potom 30 ezerért, de azt kihagytam. Sajnos, kirakó vagy memória vagy ilyesmi nem volt. :(
Olyat nekem is légyszi!
Köszi!
Loni!
Ha gondolod, elküldök riviben (nehogy reklám legyen) egy linket, ahol számtalan Thomasos játék rendelhető, van puzzle is.
Igen, azt hiszem Thomas. Tök aranyos mese.
Lehet kapni kirakóban is?
Körülnézek. Amúgy is délután megyek szülinapi ajándékot keresni egy 4 éves kislánynak. Biztos lenne öröm, ha megkapná. :)
A vonatos a Thomas, nem? Az is aranyos.
Mi először kirakóban kaptuk meg, utána fedeztük fel a mesét hozzá.
A Márszupilamit még én is kedvelem. :)))
Nálunk (párom unokahúgainál) nagy sláger még az a mese, amiben valami vonatok vannak. MEg valami lovas sorozat. De azt még nem sikerült beazonosítani.
"Márszupilámi", az nem valami pöttyös, beazonosíthatatlan állatkákról szól?
A hasi tévé ránk is furcsán hatott, de a kis filmek nagyon kedvesek benne.
Anno mi is megvettük VHS-en és a lányom imádta. Egymás után többször is képes volt végignézni, ahogy az a 4 színes izé madzagot húzogat, pudingot pacsmagol, vagy éppen TV-t néz az egyikőjük hasán. Mi (felnőttek) meg persze idegbajt kaptunk tőle, h mindent 3X elismételtek benne, de egy ilyen csöppségnek tényleg kb. ennyi a színvonala. (((Halkan jegyzem meg, h TinkyWinky szerintem is meleg a kis piros retiküljével:-P)))
Van még egy-két rém idegesítő mese, aminek a hangjától is falra tudnék mászni, de a gyerekek főleg az ilyeneket szeretik. ("Márszupilámi")
Eperke is nagy sláger nálunk, de a listavezető a "Freddy, a béka" ez legalább normális mese, ami egy musical-ből készült. Igaz, 100X-ra már ezt is unom...