Telefonos kalandok (beszélgetés)
Az esküvőnk előtti héten éjszaka zaklatott egy srác, hogy találkozzam Vele. Tévesnek hittem, de később a nevemen szólított. A számát se tíltotta le és a párom elmentette a saját telójába majd reggel kérdőre vonta. Nem tudtuk meg ki volt.
Évek múltán a párom telóján megjelent a szám, egészen más ügyben kereste a titkos zaklató. Így derült ki, hogy egy tanítványom volt...
Ja, még egy; aztán befejezem. :)
Volt osztálytársnőm (legyen J.Ági) érettségi után egy okj-és képzésre járt; és az ottani barátnőjével (legyen Ili) megbeszélték, hogy hétvégén buliznak és J.Ági Iliéknél alszik, mert két külön városban élnek. De még egyeztetnek a szülőkkel, és majd telefonon megbeszélik a többit; de ez még a mobilos korszak előtt volt, tehát csak a vezetékes jöhetett szóba (2000-ben). Mivel nem cseréltek számot, Ili a telefonkönyvből kereste ki a teloszámot, de rosszat. A rossz számot hívta, és lám csodát, abban a családban is J.Áginak hívták a lányt; na de, ennek az idegen lánynak sem tűnt fel, hogy valami nem stimmel, mert benne volt a buliban, és leegyeztettek mindent. A mi J.Ágink meg hétfőn csalódottan vonta kérdőre Ilit, miért nem hívta a hétvégén? Ili meg csalódottan kérdezte, hogy J.Ági miért nem ment hozzá a "megbeszéltek" szerint? Az idegen J.Ági hova ment azon a hétvégén bulizni, és milyen Ilivel, az már nem derült ki... :)
Régebben történt, hogy csörgött a mobilom, és a hívó így szólt bele:
-Szia! Pisti vagyok; Gyuri ott van melletted?
-Igen! Adom. - mondtam; és átadtam a mobilt a mellettem sétáló Gyurinak, aki az akkori pasim volt. Volt is közös Pisti ismerősünk, nem ismertem fel a hangját, mert azon csodálkoztam, miért az enyémen keresi Gyurit, miért nem az övén.
Majd ők ketten megbeszélték, hogy téves hívás történt. :)
Nekem szerencsére csak olyanok voltak, hogy kerestek valakit. Név se volt ismerős..
Érdekes eszembe se jutott poénkodni..
Minden vicc nélkül : Nem árt néha a hívószámkijelzésünket ellenőrízni..
Nekünk cseréltek fel vezetékes számot, teljesen más számra..
Mekkorát lestem, mikor a mobilomon, nem az jelent meg hogy " otthoni ".. vadidegen számsor
Mert a vezetékesről hívtam a saját mobilomat..
Mikor reklamáltam, sőt felhívtam a " csere partnert ", Ő mekkorát lesett : Ez az én számom.. Jelent meg a vezetékes készülékén.
Szerencsére vissza " csinálták ".
És az is : nem származott semmi anyagi kárunk. Mert egyikünk se hívott senkit..
Ha valmi idegen nevet keresnek, nálunk, nem árt ilyen önellenőrzést megejteni.
Vagy csak próbálkoznak : Otthon vannak e a tulajok..
Mikor elutaztam, ezta " köcöréket " meg az egész szám gépet áramtalanítottam.
Ilyenkor foglaltat jelez a vezetékes, ha hívja valaki..
Hosszú lettem, de lehet valakinek fontos infó ez..
Nekem egyszer sikerült nagyon beégnem....
Régebben egy olyan cégnél dolgoztam, ahol foglalkoztattunk vállalkozókat is, akik ugye minden hónapban jöttek számlát írni, na történ egyszer, hogy hívtam az egyik srácot...
-Szia Csilla vagyok, mikor jössz számlát írni? Tudod, a teljesítésigazolást ne felejts el, amúgy jól vagy??? Ezt így egy levővel....
Fura is volt, hogy túl nagy a zaj a hátterében, erre mikor végre hagyatm szóhoz jutni, közölte Szia Peti vagyok, a Nagykanizsai gyorsról, jól vagyok köszi (ő volt a vonatvezető)!!!! :D :D A falon volt a papír amiken a telószámok voltak felírva és mikor pötyögtem be, lejebb csúszott egy sorral a szemem, egy számot elütöttem.....
Szerencsére a srácnak volt humorézéke, jót röhögtünk az eseten....
Én egyszer kaptam egy sms-t, hogy találkozunk-e, ahogy megbeszéltük. Visszaírtam, hogy persze, a szokott helyen. Ezután még váltottunk 5-6 sms-t, utána közöltem, hogy valószínű nem nekem akarta címezni, mert én azt se tudom ő kicsoda XDXD
Utána nem írt többet...
Neki sem volt humora asszem :)
:DDDD
Mi középsuliban felhívtuk a tudakozót, és megkérdeztük mi az a szmegma... :DDDDD
Marha nehéz volt röhögés nélkül kibírni, de előtte mély lélegzet, kemény elhatározás, és az a tudat, hogy 20 másodperc múlva letehetem, aztán kiröhöghetem magam totál,... na ez segített.
Egyébként a másik módszer amit egy csajnál dobtam be, mert állandóan hívogatott, na az a beszéltetés..
Mindig kérdezni, kérdezni, ha ő kérdez bármit, akkor is valami egész mást kérdezni,... aztán egy idő után mondani: Bocs, nem figyeltem, mit is mondtál? aztán újra kérdezni,.. és újra: bocs, nem figyeltem, mit is mondtál?
Na, ez is jó buli, ketyeg a számlája... ( csak az ciki, ha munkahelyről dumál. :) )
Norbi már ismeri...
anno egy diszkóban gyors pisilés közepette kicsúszott a nacim zsebéből a teló..bele a wc.be...sajnos már nem volt megmenthető:(
:DDDDDD
Már csak egy dolog érdekelne:
Hogy bírtad ki röhögés nélkül? :)
Sziasztok! Ma a telefonommal kapcsolatban írtam a naplómba, és az érkezett válasz adta az ötletet, hogy lehetne egy sztorizós fórum.
Jöhet ide bármi, ami telefonnal kapcsolatosan megtörtént "kaland".
Ami sztorit én kaptam, az tömören annyi, hogy a zsebből kipottyanó telefon a WC-ben landolt, aminek tanulsága annyi, hogy búvárruha nélkül ne engedjünk úszó leckét venni a telefonunknak.
Nekem régebben volt egy mókás esetem, amit egyébként a végén nagyon élveztem.
Barátnőmet állandóan hívogatta a volt pasija, és amikor eszébe jutott, akkor ötpercenként csörgetett, pedig mindig ki lett nyomva. Pár hónap után már nagyon untuk.
Egy csendes délután épp lustálkodtunk, amikor megint elkezdődött....
S jött az ötlet: "Picim", add ide a telefonod, majd én felveszem...
Felvettem, és unott hangon bele szóltam:
- Tessék, ideg-gondozó.
Döbbent csend....., csend,... Lecsapta.
Újabb csörgés, felvettem.
- Idegszanatórium, mit parancsol?
Puff, ezt gyorsan lecsapta.
Újabb csörgés.
- Jó napot, pszichiátriai osztály.
- A nénikéddel szórakozz !!!
- Gyógyszert csak rendelési időben tudunk felírni
- A jó édes ..... ,,,,,
- Köszönjük hívását, keressen fel minket rendelési időben, forduljon hozzánk máskor is bizalommal.
Aztán a szövegeket frissítettem párszor:
- A rendelés szabadság miatt szünetel, a sípszó után hagyjon üzenetet...
- Már vártuk hívását, a kis kék kapszulát szíveskedjen bevenni óránként.
s.t.b... , de viszonylag hamar vége lett a dolognak.
Nem értem, nem volt humorérzéke ennek a gyereknek...
További ajánlott fórumok:
- Ti hisztek az egyes ker.csatornák élő telefonos jóslásaiban?
- Hogy lehet kideríteni a telefonos zaklató kilétét?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- Állandó telefonos zaklatás.
- Vigyázz, telefonos csalók!
- Mi a véleményetek a telefonos játékokról?