Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Telefonált a szomszéd néni, hogy elveszett fél pár cipője... fórum

Telefonált a szomszéd néni, hogy elveszett fél pár cipője... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Enissa)
ma 18:58
Áh nem egyedül él és minden nap jönnek hozzájuk. Jólelkű csak iszonyú pletykás amit lát, hall, továbbad amiatt haragszik a párom. Kerestük valójában a cuccát de leesett a nagy hó, ha a környéken van se hiszem, hogy meglesz. Ha igaz.
7. libikóka (válaszként erre: 2. - Kaliforniai tornádó)
ma 17:59

Akár igaz is lehet:)

Nekünk múltkor a letett,letakart vakondcsapdát vitte el valami úgy jó 20m-re ,,én nem tudtam hová telefonálni ,,de meglett🦊🐶

6. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:41
Lehet egyedül érzi magát, a ti szomszédotok, hogy a viharba tudná itt bárki mit akar a néni, még az is lehet, hogy valóban hiányzik neki.
5. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:31

Neked talán egy kutyus tudna segíteni.

Az ő szaglásuk megtalálná.

4. srcrss (válaszként erre: 2. - Kaliforniai tornádó)
ma 17:31
:D
3. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:29
Fantasztikus vallomás!
Én 11 éves koromban játszottam egy ceruzával ami csak 1 cm volt az egész. A nagyanyámtól kaptam aki majdnem teljesen elhasználta a rejtvény fejtéyekkel. Én meg megláttam hogy milyen érdekes hogy ilyen kicsi, erre nekem adta. A kertbe játszottam vele, dobáltam, aztán egyik nap eltűnt. Én meg írtam egy levelet a szomszédnak hogy biztos hogy ott van, mert nálunk nincs, csak ís ott lehet. Aztán sose került elő.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook