Ha nem töltöttük fel időben a kártyás telefon egyenlegét, és a szolgáltató megszüntette azt, van még esély aktiválni azt a számot? (tudásbázis)
Nem ügyintézésre gondoltam, csak érdeklődésre. Amit a címben feltett.
Amúgy vicc. Igen, te nem intézhetsz semmit, de egy bármilyen hímnemű egyed igen.
Bizonyos ideig még igen.
Már én is jártam így! Szolgáltató válogatja, van ahol feltöltés után, azonnal visszaáll, van ahol azt mondják automatikusan visszaáll, de nem, ennek ellenére kérni kell és van ahol kérni kell az újraaktiválást. Hívd fel ōket azért, mielōtt feltöltöd!
Fiamnak pár héttel ezelőtt 1-2 napi késés miatt megszüntettték a számát. Amikor észrevette azonnal feltöltötte, akkor magától visszaállt. /telekomos volt, de nekem pár fel nem töltés miatt hét miatt már törölt számomat a telenor. Nem tudtam visszaszerezni pedig a világ egyik legjobb telszáma volt /
Nekünk minden telónk kártyás, és feltöltéskor sms-ben küldi, meddig érvényes, függetlenül attől hogy van-e rajta pénz .
Igen.
Amúgy melyik szolgáltató?
De nem lenne egyszerűbb, és biztosabb, ha felhívnád őket?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Ha megszüntetem egy bankszámlámat, és az egyenlegem pluszt mutat, akkor visszautalják nekem az összeget?
- Gáz szolgáltatás megszüntetése.?