Ha megszüntetem egy bankszámlámat, és az egyenlegem pluszt mutat, akkor visszautalják nekem az összeget? (tudásbázis)
hát, ezzel csak az a baj, hogy ki tudja mikor kapják azt meg, mikor dolgozza fel a helyi "gizike", stb :(
azért ha már több mint egy hete vélhetőleg náluk van a papír (posta max 2 nap) akkor már én rákérdeznék hogy hol akadtak el :)
de amikor telefonon nyilatkoztál, hogy meg kívánod szüntetni a számlád, akkor pontosan milyen dátummal szüntetted meg a számlád? a megszűnéstől számított pár napon belül meg kell, hogy kapd a pénzed.
ha nem kaptad meg még, akkor hívd fel őket, és kérdezd meg hol a pénz :))
(teljesen igazd van amúgy, azért 80 eurót nem szabad veszni hagyni)
Amit utoljára kaptam bankszámla kivonatot, ott pluszban voltam: 81 EUR. Aztán fel is hívtak, szóval mínuszban nem vagyok az tuti.
Oké, nem "nagy összeg" de minden pénz jól jön. :)
mondjuk neten egész biztos fent van a kondíciós lista, abban meg benne van. :)
de amúgy valóban egyszerűbb telefonon megkérdezni
a számlamegszüntetéskor nyilatkoznod kell, hogy pénztárban veszed-e fel az összeget, vagy átutalást kérsz (bankszámlaszámod megadod).
gondolom aznap elindítják.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Nektek van számla megtakarításotok bankszámlán?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Szerintetek jogos zárolni egy bankszámlát végrehajtás céljából? A számlára csak a gyes és a családi pótlék megy rá.
- Mennyit kell fizetni a bankszámla megszüntetésért a K&H-nál?