Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszínes, ananászos csirkemell recept

Tejszínes, ananászos csirkemell recept

A Tejszínes, ananászos csirkemell hozzávalói:
1 kg csirkemell
1 doboz darabolt ananászkonzerv
15 dkg reszelt trappista sajt
1 dl tejszín
liszt, olaj

bors


A Tejszínes, ananászos csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet szeleteljük fel, sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés olajon pirítsuk meg. Ezután egy vajjal kikent jénai tálba fektessük le a megpirított húsokat. Kicsit sózzuk, majd szórjuk meg a tetejét ananász darabokkal, ezután mehet a tetejére egy újabb adag csirkemell azután pedig ismét a só és az ananász. Addig rétegezzük, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Az ananász levével és egy kevés tejszínnel, liszttel, olajjal besamelt készítünk, majd öntsük a húsra. Megszórjuk reszelt sajttal, majd addig sütjük kis lángon, amíg a sajt rápirul.

Pártolt rizs köretet adtam hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszínes, ananászos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook