Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejfölös rakott hús recept

Tejfölös rakott hús recept

A Tejfölös rakott hús hozzávalói:
12 szelet sertéskaraj
6 dl tejföl
2 dl tej
2 dl liszt
1 evőkanál őrölt pirospaprika
5 dkg reszelt sajt

bors


A Tejfölös rakott hús elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom. Egy jénai tál aljára tejfölt teszek. A hússzeleteket megforgatom paprikás lisztben, a tálba teszem, megkenem vastagon tejföllel, és kicsit megszórom a paprikás liszttel. Addig rakom a sorokat, míg elfogynak a szeletek. A legtetejét is megkenem vastagon tejföllel, szórok rá reszelt sajtot és paprikás lisztet, majd tejjel leöntöm. Sütőben készre sütöm. Krumplipürével tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejfölös rakott hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook