Tehetséggel van esély híressé válni?... Vesézzük ki a témát ;) (beszélgetős fórum)
BOLDOG KARÁCSONYT NEKED IS!!!
És minden hoxa tagnak KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kivánok!!!!
Szeretném azt a videót, hátha sikerül letölteni....:)
Nagyon kedves vagy, köszi!!!! :)
Jó éjt, :*
Nagyon szivesen!
Majd még kitalálunk valamit!
Ntm tudom letölteni a fenének sem!!!!:(
Köszi mindenképp, még próbálkozom.:)
Nem birod letölteni a windows movie maker progit???
Pedig én is onnan töltöttem le!
Nemértem!
Zenéket is lehet feltölteni valamilyen oldalakra..mondjuk a kanadai magyarok fórumára..ott csak zenét is fel tudsz rakni,bármilyet!De az olyan oldal ahová énekesek dalait felrakják is mindenki le tudja tölteni..ott megpróbálkozhatnál esetleg,ha gondolod!Mást nemtudok most hirtelen!
Csajszi,én nem tudok arról,hogy a youtubera lehetne hangot feltölteni..videó formátumban csináld meg!Tegyél a hang alá egy képedet vagy bármilyen képet és mig megy a dal addig azt a képet látjuk a youtube-on,ez a legegyszerübb videó!
WindowsMovieMakerral meg tudod csinálni!
Köszii!!:)
És ha nem videó, hanem hang-formátumban van meg??
Ez a lemezkiadó vállalat jelenleg Tommy Mottola tulajdonában van!
Azthiszem akkor már nemigen kell mondanom mást!
Mariah Carey,Diana Ross,Mika stb...
Csak előbb jólenne egy menager..mert ebben a világban nagyon óvatosnak kell lenni..
de nem tudom hogyan kell...:(
gépen ha megvan a hang, tovább??
Nagyon köszönöm!!! :)
És az jó? Kerültek ki ismert emberek?
CASABLANCA LEMEZKIADÓ CIME:
Casablanca Record&FilmWorks,Inc.
8255 Sunset Boulevard
Los Angeles
California 90046
USA
www.casablanca-music.com
Megadnám, persze!!:)
Odáig eljutottam, hogy telón fel tudok venni nagyon rossz minőségben egy számot fel is tudom rakni a gépre és regisztrálva vagyok a youtubeon, csak oda nem tudom hogyan kell feltölteni...:(
Szerintem rengetegnek fent van az elérhetősége a neten, de nem hiszem, hogy sokat érnél el vele.
Én könyvkiadással kapcsolatban kerestem fel rengeteg kiadót. Kb 200! helyre írtam, és csak 3-an! méltattak válaszra. A többi arra sem... :S
Esetleg nem tudtok ajánlani egy lemezkiadót (címmel)??:D
A telómon fel tudom venni az éneket, szuperül hangzik.:) Fel tudom rakni a gépre, csak azt nem tudom, a youtubera innen hogy kerül fel:D
Ma már nem elég a tehetség, sőt ez régebben sem csak így működött.
Csak 2 példa:
1. Cserháti Zsuzsa a legjobb magyar énekesnő hosszú évig "száműzve" volt, mert nem tett a nagy atyaúristennekképzelőerdőspéter kedvére.
2. Sárközi Anita is nagyon tehetséges, és hiába nyerte meg az Interpop fesztivált, hiába készült videoklipje, mára teljesen eltűnt.
Igaz ő külsőre nem a Fresh, baby sisters prototípus volt, talán ezért nem sikerült neki.:(
Persze ezenkívül a befolyásos ismerősök is sokat számítanak.
Nem tudsz egyből világhires lenni!!!
Végig kell menned a ranglétrán.rengeteg küzdelem,tanulás és kitartás.
X-faktor miért nem jó?
Énekeld fel, tedd fel youtube-ra...hadd hallgassuk meg mi is!
Elszomorodtam totál.... :(
:D
Megpróbálok keresni egy lemezkiadót.
Köszi Nektek!
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Melyik hírességet engednéd az ágyadba?
- Két keresztnévből egy híresség pl:Ádám Ottó, Benedek Tibor
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a családneve női vagy férfi kereszt név
- Filmesek-tévések - A név utolsó betűjével kezdj egy újabb híres filmes vagy tévés hírességet!
- Alsós tehetséggondozásra keresek konkrét ütemtervet 1-4. osztályosoknak, 36 órára. Segítenétek?