Tegnap óta viszketek, de nagyon...mitől lehet? (tudásbázis)
Igen,azt mondta a doktornő is,hogy vsz. csak egy minimális adalékanyag lehet.Attól még viszket.
Nálad valami alma-tartósító penészölő vegyszer lehetett a bűnös
Én télen gránátalma evés után viszketten napokig! A hátam, nem volt kiütés, csak baromira viszketett.
Érdekes, hogy azóta ismét ettem gránátalmát, és akkor nem viszkettem.
Szerintem is menj orvoshoz. Sajnos valóban nem jelent semmit az, ha nem használtál újat, nekem egyszer egy bőrgyógyász által felírt gyógyszertári krém verte ki a "biztosítékot"... Pedig nagyon jó volt, és sokáig használtam, aztán égő nyomokat hagyott a fejemen, és az is folyton viszketett, szörnyen néztem ki. Nem találták az okát, magamtól jöttem rá, de hosszú ideig küzdöttem vele.
Valószínűleg allergiás reakciód lehet. Irány a doki.
Szerintem ne várj, csak okosabbat mond nálunk az orvosod.
Jobbulást! (és kitartást! )
mindenhol,test és kar a legrosszabb,lábak alig.
Semmi újat nem használtam
Tegnap délután kezdődött..nincs kiütés,csak egyszerűen,de nagyon viszket.Parlagfű(az most nincs) és kisebb részben tavaszi keverék allergiás vagyok,megállapítottam,hogy ez az.
Elővettem a Lordestin tablettát,tegnap késő délután és ma reggel is bevettem egy-egy tablettát,pedig este egy az adag.Testápolóztam,24órán belül 4*2 Calcimuscot ittam,de nem igazán múlik..medig várjak?Bőrgyógyászhoz feleslegesen megyek,nincs kiütés
További ajánlott fórumok:
- Nagyon félek. Tegnap kórházba került a kutyám, egy héten...
- Nővérem tegnap este nagyon sokat hányt. Most pedig szinte csak vér volt a széklete, nem akar orvoshoz menni! Mi baja lehet?
- Mi lehet a bajom, ha viszketek, de nincsenek kiütéseim?
- Barátomnak tegnap délután óta hasmenése van, éjszaka már hányt is, azóta nagyon sokszor. Lehet szalmonella?
- Tegnap nagyon fájt a torkom, mára elmúlt. De tegnap is és ma is egész nap csurog a garatomon a váladék, mit lehet ellene tenni?
- Tegnap este óta a kutyám nagyon gyorsan veszi a levegőt..mitől lehet?