Tegnap másodjára talált már meg az a perverz öregember, aki... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
12. 6924d8a23f (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 9. 16:23
Jaj,pedig nekem sajnos muszáj lesz ott felszállnom a vonatra mert orvoshoz megyünk a gyermekemmel.De volt olyan is hogy összeverekedtek és nagyon féltünk! Ez már lassan olyan lesz mint a Nyugati Pesten :(
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Amaunet)
2023. dec. 9. 14:56
Én is azt hittem. Xd azért hülye nem vagyok, de amikor a füledbe súgja hogy milyen testrészeddel mit csinálna az már igen is nekem szólt és nem magának.
10. birebora (válaszként erre: 9. - Utolsó betyár)
2023. dec. 9. 13:51
:DD
9. Utolsó betyár (válaszként erre: 5. - Törpilla)
2023. dec. 9. 13:44
Biztos nem ő volt.
8. Amaunet
2023. dec. 9. 13:42
Minden ilyen közösségi helyen feltalálhatóak ilyen alakok. Behúzódnak a hideg elől.
Nem hiszem, hogy perverz lenne, csak kicsit elment már az esze. Motyog magában, az emberek pedig azt hiszik, hogy nekik szól.
2023. dec. 9. 11:11
Igen Debrecenben történt. Nem is szeretek már ott tartózkodni az állomáson. Második alkalommal egy barátomat kísértem ki és többször is ott nézelődött mellettem és akkor ismertem fel, hogy pár hete ő volt, aki megkörnyékezett. Szerintem csak úgy csinál, mint aki utazik, de valójában csak "vadászni" megy. Sajnos ahogy a barátom elment és mentem kifelé a villamoshoz összetalálkoztam vele és akkor is mondott valamit, de nem hallottam pontosan mit. Már sötét is volt, szóval szedtem a lábamat. Kinézetre nem tűnik elmebetegnek. Teljesen átlagos külsővel bír. Velem még sohasem történt ilyen, ezért lepődtem meg ennyire.
6. fincsi5 (válaszként erre: 4. - Semleges)
2023. dec. 9. 09:11
Senki nem foglalkozik vele, örülnek, ha az állomás épületében rend van. Kocsma már nincs a környéken, de van bolt, megveszik ott az alkoholt és randalíroznak. El nem tudom képzelni, este mi lehet ott. Én max. 14:15-ig eljövök onnan, inkább másik, hosszabb úton közlekedő busszal megyek haza.
5. Törpilla
2023. dec. 9. 06:10
Jézus!
4. semleges
2023. dec. 9. 04:14
Nem lehet szólni az állomás vezetőnek vagy az ott dolgozóknak?
3. 6924d8a23f (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 8. 19:22
Ismerős helyzet ha Debrecenről van szó! Szörnyű dolgok vannak ott,megértelek!
2. fincsi5
2023. dec. 8. 16:45
Jaj, Debrecenben?! Ott annyi rosszkinézetű alak van, hogy utálok ott buszra szállni.
2023. dec. 8. 16:45
További ajánlott fórumok:
- Imádom a hoxán lévő összes perverz szexmániást
- Mással is előfordul, hogy ismerkedik egy sráccal és másodjára sem ment el a randira?
- Ha másodjára küldenek ki egy hivatalos levelet és másodjára sem tudtuk átvenni azt utánna még hány napig tárolja a posta?
- Hogyan lehet jól megélni azt, hogy másodjára sem sikerült a házasságom?
- Gyerekvállalás másodjára, ha az anyuka cukros volt
- Már másodjára jártam úgy, hogy kilyukadt a flexibilis...