Tegnap kaptunk egy 5 hetes kiscicát. érdekelne, hogy mit lehet már vele etetni? (tudásbázis)
Kopasz macska?
Vagy kutya? Pici, amelyik szőre nem allergizál.
Sziasztok!
Már eltelt 3 hónap és a kisfiam még mindig hiányolja a cicát!!!! mindig mondja, hogy miért nem lehet elhozni, miért nincs velünk, hiányzik neki...stb.
szerintetek mit csináljak???
hetente legalább 2szer biztos megemlíti!!
Mondtam a férjemnek hogy csak hozni kellene egy kismacskát, megpróbálni megint, de azt se akarom hogy megint ilyen lelki traumának tegyem ki a gyerkőcöt!!
tanácstalan vagyok!
De kár :(((
Hátha majd egyszer kertes házban laktok, és akkor lehet :)
Én is 20 éve allergiás vagyok a macskaszőrre, mégis vannak macskáink- csak nem jönnek be a házba, és így nincs gond.
A cicusnak reméljük legalább olyan jó helyet találnak mint nálatok volt :((((
Sziasztok!!!!
Sajnos nagyon rossz hírrel jövök:(
A kisfiam allergiás lett a cicára!!!
1 hétig húztuk halasztottuk, és ma reggel vissza kellett vinni az állatkórházba:(
nagyon sírtunk, a kisfiamat nem mertem vinni magammal, nehogy még jobban megviselje a kis lelkét, de az oviba úgy vittem be hogy sírt a cica miatt.
Én is a kórházban úgy elkezdtem sírni...nem is nagyon értették mi van velem...csak a szívünkhöz nőtt 1 hónap alatt, nagyon sajnálom, de a gyerek csak fontosabb mint a cica:((((
bolhásan hoztuk el, és szeretnénk belőle kiirtani...
beszórtuk a fekhelyét is, de azóta nem akar bele menni...:(
Nem örökre szól,úgyhogy nyilván valamikor még lesznek.
De ha nem bolhás a cicád meg a helye,ne szórd be fölöslegesen méreggel a helyét..Ha meg lakásban tartjátok,más állatoktól elszeparáltan,kb nulla az esély arra,hogy csak úgy magától bebolhásodjon...
Hát...Nem tudom.Én annak nem látom sok értelmét,hogy kihord egy almot,aztán esetleg a kiscicákkal meg nem tudnak mit csinálni,mert otthonra sok,senkinek se kellenek....Fölöslegesen szaporodna.Ezt csak akkor érdemes bevállalni,hogyha utána minden cicának biztos otthont tudnak keríteni,és nem menhelyre adják be őket,vagy még rosszabb....
Én a kutyáinkat tudom felhozni példának,sosem szült egyik sem,mégsem látom rajtuk azt,hogy lelkileg megreccsentek volna vagy ilyesmi...Persze,lehet,hogy az ivarzási időben vágynak kiskutyákra,de ők nem olyanok,mint az emberek...
lányok!
A bolhapor milyen gyorsan hat???
tartós? gondolom ha a helye is kezelve van akkor nem fog vissza jönni...???
Az, hogy milyen butaságokat beszélsz. :)
Attól még, hogy szereted a kedvencedet, ami tök jó, nem kell elrugaszkodni a valóságtól. Felesleges felruházni olyan tulajdonságokkal, ami az állatoknak nincs.
Hát ez vicces. Az állatok nem így működnek.
Mi az, hogy hadd érezze az anyaságot? Jó, hogy nem a macskaszexet. :))
Felnottkori ivatalanitad utan elpusztul?
Mi, mit beszelsz????
Persze, ha allergias pl az altatoszerre. Vagy tuladagoljak mint Michael Jacksonnak.
A szules utan ivartalanitani meg 30 evvel ezelotti tevhit.
Na, ezt a Happy Cat-et én is kipróbálom. Az enyém mostanában nagyon válogatós lett. Kiteszem a kaját, épp hogy beleszagol, már húzza is el a csíkot.
Érdekes dolog ez a "mit adjunk a macskának enni"... Mifelénk alig 15 éve lehet cicakaját kapni. Kutya legyek:), ha tudom, azelött mit ettek a macskáink. Mert mindig voltak.
Persze, hogy ragaszkodik hozzátok.
Azt, hogy a cicák nem ragaszkodnak a gazdájukhoz, csak olyanok állítják, akik soha nem éltek egy ilyen doromboló gyönyörűséggel egy fedél alatt.
Jó reggelt!
Nagyon jól telt a tegnap este:) szinte egész este játszottunk vele, a kisfiam annyira szereti:)
olyan mintha már ragaszkodna hozzánk, ott van ahol mi, jön utánunk:)
társasoztunk a kisfiammal, és oda bújt hozzánk hogy mit is csinálunk:)
annyira cuki!
szép napot mindenkinek!
Nem. Amit mi eszünk nem neki való, nem bírja a fűszereket. Ő még pici, nagyobbként élhet házikoszton(habár nem javaslom)
Azért ne fürdesd mert pici. Várd meg a fél éves kort.
Alom: a "nagy" dolgot én mindig kivettem, bezacsiztam és kidobtam, így nem volt büdi a lakás, meg a pisis részt is gyors kilapátoltam. Van alomlapát, 500 huf kb. Egy kis szaga lesz, de ne is tüntesd el a szagot teljesen, ne fertőtlenítsd ki az alomtálat, stb. KELL hogy szaga legyen, hogy úgy érezze ez az ő territóriuma, így elejét veheted a jelölgetésnek.
köszönöm a sok tanácsot!
most megyek egy kicsit dolgozni, később leszek!
sziasztok:)
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- A tegnap vásárolt műszaki cikket vissza lehet vinni, ha helytelen információkat kaptunk róla?