A tegnap vásárolt műszaki cikket vissza lehet vinni, ha helytelen információkat kaptunk róla? (tudásbázis)
Biztosan van sok olyan ember, aki elkullog, miután "bebizonyították neki, hogy egy hülye idióta", de mi azért jól álltuk a sarat. Érvelni tudni kell.
De ne mondja már senki nekem, hogy egy órát kell azért pöcsölni, hogy kiderüljön, hogy tud-e valamit a gép, vagy sem?
Egyébként a biztonsági őr legalább nem pofázott hülyeségeket, habár ennek ellenére semmi köze nincs a történtekhez.
Kár, hogy a kajáldás részben dolgozó konyhás néninek nem mutatták még meg a gépet, hátha az megtalálta volna rajta, amit keresünk, ha már mi mertünk reklamálni...
Ja, és tőlünk nem dőlt ki senki, hiszen nem kiabáltunk (intelligens emberek lévén természetesen visszafogtuk magunkat, még a végére is maradt bennünk tartás), a többi okostojással volt a probléma, akik beleszuggerálják az emberbe, hogy hülye vagy...:S
Ja, azt meg kifelejtettem, hogy tisztelt műszaki osztály-vezető kolléga közölte velünk, hogy mások meg direkt úgy keresnek gépet, hogy ne lássák a dátumot... Na de könyörgöm: ami van, azt ki lehet kapcsolni, ami meg nincs, azt meg ugye eleve be sem lehet...
Meg amúgy is: mi köze van hozzá, hogy miért keresek ilyet? Nekem ilyen kell, és kész, ebbe aztán már tényleg ne szóljon már bele!!!
Dühítő.
Most elolvastam.
Ez röhej.
Szó nélkül vissza kellett volna venniük. Még indokolnotok sem kellett volna.
Három napon belül bármit vissza lehet vinni.
Nem lehet kifogásuk.
Köszönöm, mindenképpen! Már szétvet az ideg. Nem a pénzt szeretnénk, hiszen azért mentünk fényképezőgépért, hogy az legyen!
Ú, nem tudom mit fognak mondani.
Ahogy után néztem, a Fogy. védelem honlapján csak azt találtam, hogy 3 napig cserélni kötelesek a hibás árut, utána már javíttatni. De a hibátlanról egy szó sem esett...
Habár Karácsony után is sokan visszaviszik a 6. vasalójukat meg a 4. robotgépet...
Csak annyira sértetlen, hogy természetesen a csomagolásból kibontottuk, hiszen egyébként ki se lehet próbálni. Egy fényképezőgépről van szó, de hangsúlyozom, hogy műszakilag hibátlan, tökéletes állapotban van! Attól félek, hogy éppen emiatt nem fogják visszavenni...
De direkt rá is kérdeztünk a minket érdeklő dologra: "iiiigen, természetesen, ezt már minden gép tudja..." Na és akkor jött a fekete leves: ez mégsem tudja.
Három napon belül kötelességük indoklás nélkül is visszavenni.
Persze, ha sértetlen a csomagolás és a cucc is.
De gondolom, azzal nincs hiba.
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Helyesírásunk. Helyes vagy helytelen?
- A barátod (férjed) az exével barátok maradtak, (napi telefonkapcsolat). Mit teszel? Elfogadod? Tolerálod? Vagy helytelen?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Vadonatúj műszaki üzletben vásárolt ATD HANGSZÓRÓ teljesen süket. Minden be van dugva. Mit tegyek? Mi lehet a baj?