Tegnap kaptam egy névtelen levelet hogy megcsal a párom, név is van hogy kivel, ö tagad ezerrel, van egy lányunk.Ti mit tennétek? (beszélgetés)
Szuzi ez kamu!Smst nem lehet névtelenül küldeni, mert ott mindig kijelzi a számot. Úgyhogy biztosan tudod ki küldi, vagy szóltál a rendőrségnek, hogy zaklatnak, nem? Vagy a férjed miért nem lép oda, hogy hagyjanak?
Amúgy meg mi is kaptunk névtelen levelet, jól működő kapcsolatban röhögés van belőle.
Ahol nincs, ott el kell gondolkodni...
Erről csak annyit,hogy nem kell mindent elhinni!!!
Én 4 hónapos terhes voltam mikor a férjem kapott egy szép sms-t hogy én megcsaltam és nem az övé a gyerek...lehidaltam!!!
Soha nem néztem másra!Soha nem csaltam meg!SOHA!azóta is zaklat irogat már lassan 1 éve!Mára már lemond mindennek nem tud mit kezdeni,de nem hagyja abba!Nem kell mindent elhinni!
biztos már megoldódott.
régesrég én is kaptam, ugyanez volt a téma, és a lényeg. nem hittem el. aztán sokkal később kiderült, hogy igaz volt. csak mivel bíztam, és nem is feltételeztem, így benyaltam a mentegetőzését. kár volt.
Mi is kaptunk már ilyen levelet.Az elején kifejtette a kedves levélíró,hogy mit gondol a férjrmről a végén pedig részletezte,hogy mit csinált velem korábban,hogyan és hol!Jót röhögtünk rajta és kidobtuk a kukába!
Ritkán még szóba kerül néha,de csak a hecc kedvéért!
Azt gondolom,ha szerinted nincs a rágalomnak alapja,akkor ne foglalkozz vele!
Elutaztatok?
Kikísért a repülőtérre?
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, csak egyet-egyet. De azt gondolom, hogy végérvényesen le kell zárnod a kapcsolatot vele. Csak a gyerekre korlátozódjon. Véleményem szerint ha látja, hogy megállsz a lábadon egyedül is és leszarod őt, az fogja igazán bosszantani.
A vásárláskor pedig fognám a slusszkulcsot és ágyő...vinném a kocsit.
Azt gondolom, hogy lassan elutazol. Most ne mérgelődj, ne feszítsd még jobban a húrt, ne úgy menj el, hogy nincs visszaút!
Ezzel nem azt mondom, hogy nyelj le mindent!
Remélem kint is lesz internetkapcsolatod, és onnan is tudsz írni!
Bevásárol Nektek?
Az anyósoddal nem beszéltél esetleg?
Talán belőle ki tudnál szedni valamit. Vagy őt nem akarod bevonni problémáitokba?
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél, ha kapnál egy névtelen üzenetet, hogy a párod megcsalt?
- A NAV-nál lehet-e névtelenül feljelentést tenni a munkáltató ellen?
- Névtelen levelet dobtam a szomszédaim postaládájába, amiben...
- Lehet-e névtelenül cikket írni?
- Hogyan lehet volt munkáltató ellen névtelen bejelentést tenni?
- Egy csoportba névtelenül írtam, kitettem egy képet, ami a leíráshoz tartozik, 7 komment van alatt, de csak 5 kommentet mutat, miért van ez?