Hogyan lehet volt munkáltató ellen névtelen bejelentést tenni? (tudásbázis)
szerintem ha lenne ilyen papírja, akkor nem névtelenül akarna bejelentést tenni, mert a saját érdekeit nézné, és nem a "volt kollégák" lelki világával foglalkozna...
Meg hát nincs az a feketén dolgoztató főnök, aki ezt sms-ben leírja, hogy tényleg...
Én sem kaptam mindig bérjegyzéket, pedig be voltam jelentve. Másrészt akkor nyomtatnak egy ilyet, amikor akarnak - függetlenül attól, hogy be van-e jelentve a dolgozó.
A neten valóban utána lehet nézni, de ennek módjával/lehetőségével sajnos még sokan nincsenek tisztában.
Én mondjuk még mindig nem értem, több munkahelyen, több bérpapírt kapsz, nem függ egyik a másiknál, ha egyiknél kaptál, akkor úgy gondoltad, hogy máshol már nem kapsz?
Mindenképpen belefolynak a kollégáid, gondolod, hogy nem kérdeznék meg őket, elég ha te mondasz valamit?
Én el nem tudom ezt ma már képzelni, hiszen a neten már simán megtalálod, hogy be vagy-e jelentve...
Tanukat kell szerezned, hogy valóban ott dolgoztál!
Mondjuk volt kollégákat.
A TB-nél elfogadnak ilyesmit!
Munkaügyi bíróság?
Vagy rendőrségen névtelen bejelentőként.
Esetleg Nav-nál névtelen bejelentőként.
Megszűnt a munkaviszonyom,ma voltam a munkaügyibe kiderült be sem voltam jelentve.igy nem kapok ellátást.hogy tudom jelentni őket bérpapírom sincs,csak borítékok meg átvételi elismervény.
válaszokat köszönöm
További ajánlott fórumok:
- A NAV-nál lehet-e névtelenül feljelentést tenni a munkáltató ellen?
- 60.000 forint bejelentett bér után mennyit kell fizetnie a munkáltatónak utánam?
- Lejár a gyesem és szeretnék hivatásos anya lenni, a munkáltatómnál mennyi idővel előtte kell bejelentenem és fel kell-e mondanom?
- Hol vannak Borsod megyében olyan állatvédő egyesületek, ahová névtelenül tudnék bejelentést tenni?
- Tudja valaki, hogy a munkavállaló bejelentését egy kisvállalkozáshoz a könyvelő is elintézheti, vagy kizárólag a munkáltató teheti meg?
- Hogyan tudhatom meg, hogy a munkáltatóm bejelentett-e?