Téged zavarna? (beszélgetős fórum)
Koszi a valaszokat! :) Az a helyzet, hogy sosem hittem, hogy epp egy ilyen 'tipusu' ferfit fogok nagyon szeretni. Regen az 'ilyenekkel' szoba sem alltam. (Isten ments, hogy megbantsak valakit, attol meg nagyszeru ember lehet, de mint kapcsolatot el sem tudtam kepzelni).
Aztan Amor megtrefalt. :) Probalok ugy hozzaallni, hogy eloszor magamba nezzek, es igy igazolni tudom sajat magamnak, hogy nagyot lehet valtozni. Regen en is teljesen maskepp gondolkodtam.
Csak uton-utfelen azt latom, hogy az emberek nem harcolnak a hazassagukert, hanem ez elso adando alkalommal felrelepnek - mondvan, hogy ez nekik jar, mert ez mar mindennapos dolog. Es kezdem elvesziteni a szerelembe vetett hitemet.
Az én párom is ilyen volt,persze nem 20-on,30 évesen hanem még szinte kamaszkorban,mivel ő 19 volt mikor összejöttünk.
Soha eszembe se jutott,hogy majd ezért fog megcsalni.Ha megakart akkor már megtette,ha akarta volna,megtette volna.És lehet furcsa,de maximálisanb megbíztam benne az elejétől kezdve,mert másképp nincs értelme elkezdeni egy kapcsolatot.Szerintem mindenkinek jár egy esély.
Szerintem egyáltalán nem jó leragadni a múltban, mert megfertőzi a kapcsolatot. Amíg az ellenkezője számodra nem bizonyosodott be, addig jó, nem? Csak az van, amit hallottál, hogy milyen volt régen. Ha a múlt döntene, minden ember felé repülhetne kő...nem is egy.
Másrészt mi lenne, ha leülnél vele beszélgetni a témáról. Minden előítélet, vádaskodás nélkül, és elmondani, hogy ez neked fontos. Jobban értékelné, minthogy később lássa, mennyire bizalmatlan voltál. Mindenkinek jár még egy esély. Az meg más kérdés, hogy ki meddig és hogyan akar élni vele.
koszi :)
igen, nagy dilemma...
de az illeto - azert nehez a dontes - mert el sem hinnem rola, ha nem lattam, hallottam volna par sztorit. Regen.
Most inkabb egy komoly, erett, szereto ffikent viselkedik.
Csak, mi van, ha az az idoszak egyszer hianyozni kezd neki - pl. az elso hullamvolgynel.
Kicsit felnek ettol - persze ha rolunk szolna a kerdes... ;)
Szia!
Én voltam már ilyen helyzetben és elpazaroltam két évet az életemből. Vártam, vártam, és bizonygattam magamnak, hogy meg fog változni, végül feladtam.
Ez az én példám, de biztos van rá ellenpélda is.
Titeket zavarna, ha a kedvesetek regen olyan termeszetu lett volna, ami szamotokra nagyon ellenszenves? Konkretan nocsabasz-nofalo.
Pl. tobb csajszit fuzott egyszerre, sok-sok exe van, kozte sok egy ejszakas, notarsasag kedvence volt stb.
Most ra sem nezne senki masra, ugy tunne teljesen megvaltozott. Ti elhinnetek, meg tudnatok bizni benne?
Vagy ez mar eleve a genekben van?
További ajánlott fórumok:
- Ha 40 cm-el magasabb a pasi, Téged zavarna?
- Téged zavarna, ha az "új" barátod még az anyjával élne 28 évesen?
- Zavarna téged, ha a Párod szoros barátságban marad a volt párjával, akivel több éven keresztül együtt élt?
- Áruházi kéregetők, téged zavarnak? Vagy csak engem?
- Téged mennyire zavarna férfiként ha a nő 3 évvel idősebb?
- Téged nem zavarnak a fölösleges, értelmetlen válaszok egy fórum kérdésnél?