Téged meddig vizsgáltak hüvelyen keresztül a terhesség során? (beszélgetés)
Ez biztos a vizsgálatoktól volt-én ezt úgy értelmeztem hogy nem azoktól volt,csak te irónikusan annak szántad... de tök mindegy, ne rágódjuk a szavak értelmén:-)))
amúgy ha ezt esetleg nekem szántad:
Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, igy nehéz észrevenni másokét...
akkor mellé lőttél-pont én vagyok az, aki nem csak a saját bajával hanem másokéval is foglalkozik.Mások baját túlságosan is a magaménak érzem, és sajnos ez nem jó:-(((
A befekvés napján sokszor megvizsgáltak (a felvitelin, az osztályon, a viziten, stb) este el is folyt a magzatvizem. Ez biztos a vizsgálatoktól volt. . .
Ezt irtam én. Ez igy történt. Én nem éreztem sem akkor ironikusnak sem most. Csak ennyit irtam le a szülésemből, mert nem ez a fórum témája. Nem folytattam, hogy több, mint 1 napig szültem, egy hang nélkül, azt sem irtam le, hogy a 26. órában császározni akartak, mert nem tágultam, de végül megszültem simán. És komolyan irtam, hogy azért folyt el a magzatvizem, mert azon a napon 5x megvizsgáltak.
Most ironikus leszek: Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, igy nehéz észrevenni másokét...
A befekvés napján sokszor megvizsgáltak (a felvitelin, az osztályon, a viziten, stb) este el is folyt a magzatvizem. Ez biztos a vizsgálatoktól volt. . .
Biztos a te dokid a legprofibb, és az összes többi sarlatán, egyértelmű. 90%-uk vizsgál manuálisan is, de természetesen ők a hülyék.
nekem annak tűnt, ha esetleg ti nem is úgy szántátok:-)))
BÖDECS PÉTER, ő jó UHs
szerintem:-))))
Kicsoda?
Az enyém egyébként Dr. Bodai Károly.
aha, ismerek győrben egy orvost-ő tényleg jó:-)
SZERINTEM!:-)))
A doki is ezt mondta, hogy a babák jobban tudják, de ma nézték UH-n, mérete megfelel a számított korának, ráadásul már 4 kg-ra saccolták... Meg nekem pontos volt mindig a ciklusom.
A doki neve érdekel?
az tök jó!
nem is biztos hogy túlhordasz hanem rosszúl számolták ki...
ki az orvosod?
igen az enyém más eset, de sok kismama van akinek nem úgy sikerül egy terhesség, ahogyan mindenki megálmodja, és ők azok akiknél fokozott figyelmet kell szentelni ezekre a dolgokra
amúgy nincs konkrétan kiírva mire gondola fórumkiíró....
amúgy nekem se hüvelyi UH nem volt, se hüvelyi vizsgálat:-)))
akiket ismerek azok közt tuti hogy a legprofibb, és valószínű nem ő van az országban az egyedüli aki ennyire jó, de azt én nem ismerem.
ha rátévedtek egy két fórumra, ahol a terhességgel kacsoltaban nyitottak témát, ott ti is szembesülhettek vele, hogy sokuk orvosa a legelemibb dolgokban,nem állnak a nők mellé...és nem kell ahozz sarlatánnak és profinak sem lenni, hogy odafigyeljen a doki a betegére...
amúgy az én sógórnőm is ilyen bimanuális vizsgálat után(ami rettentően fájt neki,megszült)
az sem mindegy hogyan vizsgál a doki-
és egy normál terhességnél valószínű nem is okozhat gondot ez a vizsgálat....
Szerintem én nem vitatkoztam...
nem értem miért nekem irtad...
nem tudom hogy a legprofibb, e de profi az tuti....biztosan tud valamit, ha a maszek rendelésére a váróban alig lehet beférni annyi kismama van nála....
4 városban dolgozik....
állandóan megy külföldre szemináriumokra, továbbképzésekre-szóval képezi magát....
én nem ezt mondtam,
hogy ti is értsétek amit mondok:
Nekem az első kislányom után volt egy halvaszülésem(orvosi gondatlanságból-az a doki lehet hogy sarlatán:......)
aztán volt egy méhenkívűlim, majd egy vetélésem.
mikor aztán ismét terhes lettem 2szer is, akkor a dokim eleve úgy állt a dologhoz,hogy nem csinál hüvelyi Uh,nem matat még azzal is ott nekem-de ismim terhes-őneki egy másik doki nem csinált hüvelyi Uh ,és a csaj meg is lepődött rajt, hogy hasi uhja volt....
aztán ahogyan haladtam előre a terhességgel továbbra sem volt hüvelyi vizsgálatom, ennek én örültem is...
az első két terhességemnél nekem is volt, és akkor is ugyanaz a doki volt az orvosom mint most,de mivel veszélyeztetett terhes voltam az első kettő terhességem után, ő már így állt a dologhoz.ENNYI!
AKI ÉRI ÉRTI, AKI NEM NEM:-)
én nem sarlatánoztam le senkit(kivéve azt aki miatt meghalt a kislányom, és előtte egy másik kisfiú)!!!!!!!!
nem hiszem hogy ezen veszekednetek kellene velem én elmondtam a véleményem ti is a magatokét, és ennyi!
De akkor sem ez a céljuk, nem?
Én pl. kivoltam irva x időre, de nem szültem meg még további 1 hétig, ekkor beutaltak a kórházba.
A befekvés napján sokszor megvizsgáltak (a felvitelin, az osztályon, a viziten, stb) este el is folyt a magzatvizem. Ez biztos a vizsgálatoktól volt...
lehet,...
én nem azt mondtam hogy nem lehet hanem azt hogy vannak veszélyeztetett kismamák akiknél ha nem muszáj nem csinálja a dokim.
Élvezkedik:
hát tini koromban voltam olyan dokinál aki míg bimanuálisan vizsgált, simogatta a fanszőrzetemet,-na ide többet nem mentem undorító volt!!!!!!!!
Amúgy volt nem egy olyan kismama, akinek egy ilyen vizsgálat után sajnos megindult a szülés:-(
vagy lehet te nem olyan dokival futottál össze aki ennyire profi, az én dokim a legjobb a környékünkön:-)))
és a legempatikusabb is:-))