Teafaolajat hogyan keverjem az arckrémemhez? (tudásbázis)
Na sikerült megoldanom, egyik ujjamon krém, másikon meg egy pár csepp teafaolaj, és összedörzsölöm őket, és úgy az arcomra...
de így nem gyengítik egymás hatását vagy vmi?
Racseppented.
A borod allapotan nem fog tartosan sokat semmi sem segiteni, kenheted barmivel, ha nem valtoztatsz az eletmododon, taplalkozasodon.
De egeszsegugyi okai is lehetnek, ha a bor problemas.
A teafaolaj sem csodaszer.
Nekem sajnos nem nagyon hat...kozmetikusnál is msot voltam először....meg kevés is, takarékosan kell használnom
Jó,de mondom, még annyit se veszek k ia tégelyből, mint amennyi fogkrémet fogmosáskor használok...szinte csak belemártom az újjam végét...arra hogyan csepegtessek...?
Pattanásokra használom....
bár a spatulás ötlet sem tűnik rossznak ,de azt sem tudom, mennyit kenek az arcomra..mivel kevés a krém, ezért nagyon vékonyan használok belőle, épphogy az ujjam hegyét belemártom..namármost ha még arra csepegtetnék teafaolajat...
szal nem úgy kell elképzelni, mint egy sima arckrém, amiből kiveszel egy diónyi nagyságút...mert maga a tégely trtalma annyi, mint egy dió...szal csak az újam hegyét mártom bele
Van 100%-os teafaolajam, 10ml, elég drága, ezért takarékosnak kell lennem vele.
Kozmetikusomtól kaptam Ilcsi arckrémet.
Sok helyen írják, hogy érdemes a teafaolajat belekeverni az arckrémbe? De hogy?
Cseppentsek párat az arckrémem dobozába, keverjem össze a krémmel, és úgy használjam, vagy mindig csak ahhoz a krémhez keverjem, ami a kezemen van már?
A krémem eléggé nehezen kenhető...szal az utóbbi elég nehezen volna kivitelezhető...
Ha a dobozba cseppentek, az lehet káros? Mittomén..megromlik az arckrém vagy vmi....?
További ajánlott fórumok:
- A teafaolajat mennyire higítsam fel, ha a pattanásokra kenném?
- Teafaolaj pattanásokra. De melyiket, és hogyan?
- A teafaolajat, hogyan alkalmazzam szemölcsre?
- Mik a tapasztalatok az irrigáláshoz használt grapefuitmag kivonatról vagy teafaolajról?
- A teafaolaj hatassal van a hormonrendszerre?
- Lehet attól bajom, ha ráfolyt véletlenül a számra a teafaolaj?