Férfiból nő, hormonkezelés (beszélgetés)
14 hónap hormonkezeléssel valaki ennyit változott
[link]
[link]
Hát sokat nem fog nőni tőle..valamennyit biztos de annyira nem lesz látványos csak a hormontol. Ha tényleg női hatást akarsz kiváltani az emberekből és azt akarod hogy nőként kezeljenek ha már belevagsz vidd végig rendesen a dolgokat és a végeredményre büszke leszel.
Meglátom, hogy milyen lesz a hormonkezeléstől.
A melled meg lesz csinaltatva??
Elméletileg még hormonterápia sem kell hozzá, elég hozzá a szakvélemény.
De hivatalosan nem leszel nő ennyitől nem?
A gondolkodás?
Ez nekem fura, bár nyilván ha más hormonok hatnak az emberre, akkor az is változhat.
Sok sikert!
Nekem egy netes ismerősöm teljesen végigcsinálta műtétekkel együtt, meg nem mondaná senki ránézésre, hogy nem nőnek született.
És ami talán a legfontosabb nőnek fognak látni és nőként fognak kezelni.
És az arc is nőiesebb lesz, és a gondolkodás, érzelmek megélése is más lesz.
Akkor csak annyiból fog állni a nőiességed hogy a tested kicsit átalakul, kiruzsozod a szád és ennyi?
Az túl kockázatos és felesleges is, arról nem beszélve, hogy egy olyan műtét egy új autó ára.
Operációt miért nem tervezel?
A csontok nem változnak, de az izomzat átalakul, emiatt lehet minimális testmagasság és lábméret csökkenés. Sok fórumot olvastam, és sokan írták, hogy ezt tapasztalták.
Persze én nem is a láb méretét meg a magasságát mondtam hanem hogy a test arányaiban elkezd finomabb lenni, vállak arc, mellkas csípő...ezt onnan tudom hogy van ismerősöm aki már túl van a műtéteken is ...
De alacsonyabb és kisebb lába tuti nem lesz….
A korral az izmok zsugorodnak, a csontok osszecsúszhatnak, roppanhatnak, de egy hormonkezeléstől, nem lesz alacsonyabb, ha nem 14 éves, és megállhat a növésben.
A lába sem lesz 45- ből 36-os, ha le nem vágják neki.
Az indokai alapján vagy troll, vagy finoman tájékozatlan.
Mielőtt talán kigunyolsz valakit annyi fáradtságot vehetnel hogy mondjuk előtte utánanézel dolgoknak. A férfi testben ha blokkolják a tesztoszteront es helyette női hormont kap egy idő után elkezd megváltozni a test. Finomabb vonalak, keskenyebb váll, sőt még az arc berendezése is megváltozik.
Alacsonyabb és kisebb lábak….😝 persze biztos csak úgy össze megy/ mész… az izzadás is nagyon egyéni, csomó erősen izzadó nő van, ahogy kevésbé izzadó férfi is. De amiket leírtál azoktól még nem leszel nő…
Nagyon sok sikert kívánok neked az átalakulásodhoz és kívánom hogy érezd jól magad a bőrödben.☺️ Egyébként ezek a mellékhatások amiket leírtal ezek lehetnek egy egyszerű gyógyszer mellékhatásai is. Kitűzted a célod, menj ezen az úton tovább és ne hagyd hogy eltantoritsanak.☺️☺️🤘
Szerintem mindig a természetes a legjobb
Kellet nekem ide keveredni... :(
Stroke, trombózis, szívbetegségek, ezért kell szigorú orvosi felügyelet alatta. Vizsgálatok előtte, utána.
Tehát igazából nem leszel nő, de már férfi sem. Biztos, hogy jó ez a köztes állapot? Sok síkert neked, ha ezt akarod, de gondold át alaposan.
Uccu neki! Káros mellékhatásokról mit tudsz? Propaganda megy ám 1000-rel.
Jaj, de rosszat fogok ma álmodni :D
Én nem kezdtem még el, de mindenhol azt olvasni.
Köszi. És a hangodra nincs hatással? Érdekes.
Melleim nőnek
Arc és testszőrzet gyengébb lesz, lassabban fog nőni
Szebb, puhább kevésbé zsíros bőr
Testzsír újrarendeződik
Kevésbé izzadnék
Könnyebb megélni az érzelmeket, könnyebben tudok sírni Csökken az agresszió
Lehet, hogy alacsonyabb lennék, kisebb lábaim lennének
Szexuális vágy csökken
Erekció megszűnik
Spermium termelődés leáll
Herék összezsugorodnak
További ajánlott fórumok: