Te szólnál az ismerősödnek, ha azt látnád, hogy látványosan spórol a pelenkával? (beszélgetés)
Jaj sose sporolnék a peluson.
Én magamtol se sporolom a wc papirt....
Ha nincs pénz akkor igenis hasznàljon otthon textilpelust,nem muszàly mindig,de ha màr sporol....
Amugy meg nem a pampers a legjobb,illetve van ami a Pampers màrkàval versenybe szàllhatna..
Mit csinàlnànak az ilyen kiszàritgatos modszerrel élö anyukàk,ha a wc papirt hasznàlat utàn nem kidobnà,hanem kiszàritanà......
nanááá,micsoda ember az ilyen!!
A babáknál nagyon gyakori a hugyuti fertőzés,esetenként akár 6-8hét is lehet a gyógyulás.Klassz doog ha pont a szülő teremti meg a feltételeket a baciknak a vándorláshoz.
Arról meg jobb nem beszélni, hogy a kiszáadó pisis pelusban is hihetetlen baktérium-tenyészetek lehetnek, és amikor újra pisis lesz, akkor tovább szaporodik.
Vegyen 50 ft-os Pampers helyett 25 ft-os nonamet.
Ja a kérdésre a válasz,valószínűleg észre sem venném,nem figyelném mennyi pelust fogyaszt 100-on:))
Amúgy meg közöm sincs hozzá!
Nem beszélek bele más dolgába.Esetleg finoman elkezdeném feszegetni a témát.Ismerősnek megemlíteném,h ezt nem így csinálnám,vagy felhoznám a pelenkakiütés szörnyűségeit.
Nem értem,ha valaki annyira spórolni akar,akkor miért nem használ mosható pelit?
Én a kérdést sem értem:)
De amúgy sem szólnék bele más életébe.
További ajánlott fórumok:
- 2013. márciusi havazás. Várakozik ismerősöd a hó fogságában, ha igen mennyi ideje?
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Ajánlottad már ismerősödnek a HOXA-T?
- Ha az ismerősöd rosszul bánik a gyerekeivel, jelentenéd a gyermekvédelemnek?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??