Te nem mész falnak a kínais fehérneműktől? (tudásbázis kérdés)
Nem, mert nem veszek a kínaiaktól semmit, amióta tudom, hogy szemétből állítanak elő mindent.
Szó szerint.
A világ legnagyobb szemétfelvásárlói. Tonna számra megy ki a szemét hozzájuk tőlünk is.
Ezt újrafeldolgozzák, lebontják. A műanyag flakonból textilszálakat készítenek, és ebből készítik a tömegcikkeket.
Lehet, hogy a zokni vagy alsónemű, de akár pulóver is előtte pl. vegyszeres doboz volt.
Nehéz ezt kikerülni, mert már nagyon sok helyen, csak kínait kapsz, de azért még egy-két helyen lehet mást.
Nem megyek falnak!
Van márkás és nem márkás is...
annyiszor akciózzák le különböző üzletekben a jó minőségű fehérneműket, h egyszerűen nem éri meg a kínai vackot megvenni. Most karácsony után is pld. a Women secretben voltak leakciózva a melltartók, bugyik. Nagyon régóta nem veszek már kínais fehérneműket. Se az anyaguk, se a minőségük nem megfelelő nekem. A szabásukról ne is beszéljek.... Mélyen kritika alatti mind.
No meg van outlet is, ahol szintén lehet jókat kapni, olcsón. H&M-ben is vannak bugyi csomagok is, amik tök jók. Márkás, minőségi dolog alatt nem csak a Skinny, Triumph, stb-t kell érteni, van más is a Nap alatt :)
Pont azt írta hogy megvette, használta, és csúnya lett a melle
(gondolom nem 1 alkalom alatt lett olyan...)
Miért lenne hülyeség?
A fórum pont erről szól, hogy ezért nem veszi meg!
Én pl. el sem tudom képzelni, hogy azokat a melltartókat milyen mellformára gyártják, vagy egyáltalán milyen mellekre?!?!??!?!
Nincsenek csúnya melleim, de ezeknek a "szerkezeteknek" sikerül botrányos csúnyára formázni:D
Melltartót ugyanannyiért lehet rendeset is kapni...nem éri meg kínait venni. Egyszer egy kínaisból kijött a merevítővas mosás közben és majdnem tönkrevágta a mosógépemet...ja, és rozsdás vasból volt...grrr.
Alsónál én az anyagát nézem mindig...ha műanyag, akkor szóba se jöhet. De találtam már tiszta pamutot kínaiban, nagyon jó áron.
én is volt, hogy megpróbáltam "kiműteni" a szivacsot, gondoltam akkor hordom majd anélkül, de hát nem segített a dolgon. Ikersapkának még jó lehet :D:D:D
DE egyébként melltartó elég ritkán jó a kínaiból.
Pontosan. A tegnapi fűzőt kimosta, és összeállt benne a szivacs, pedig nem 2 forint volt.
Olyan ideges lette, hogy a mellrészből kivágtam a szivacsot, most meg dobhatom ki:S
..de mindegy, mert se így, se úgy nem lehet hordani:(((((((
Tegnap pl. vettem egy fűzőt az Asiában, botrányos..
Ma betévedtem a Westendbe, és majdnem elájultam. Minőségi fűző féláron..
Hát mit mondjak? Ég és Föld!
Bugyikkal semmi gondom, de a melltartók, fűzők botrányosak.
56 réteg szivacsbetét, borzalmas formák.
További ajánlott fórumok:
- Most milyen fehérneműt viselsz?
- Ki mit gondol arról, ha egy anya fehérneműt vásárol 30 éves fiának?
- Milyen gyakran húztok szexi fehérneműt?
- A mai divat szerint, fehér blúz alá milyen színű fehérneműt illik felvenni?
- Turkálóban vásároltál már magadnak fehérneműt?
- Te mit gondolsz? Van jelentősége annak, hogy az első szeretkezéskor milyen fehérneműt viselsz? ;)