TE mit vársz egy baba-mama börzétől? Árultál már ilyenen? (tudásbázis)
Nálunk, kb negyed ébenete van babbörze. Csak anyukák, és apukák árulják a cuccokat (ruha, babakocsi, kismama ruha, esetleg megmaradt bontatlan bébiétel, játék) §-7 éves korig szoktak cumókat kihozni, és viszont eladók nem lehetnek ott.
Én egyszer árultam, amikor eladtam a babakocsit, meg a fölöslegessé vált nagyobb dolgokat.
Vásárolni csak olyantől vásárolok, akiről tuti tudom, hogy csak minőségi, és nem turis rucikat árul, persze nem horro áron.
Azért nálunk az nem jellemző, hogy valaki a turit felvásárolja és eladja a börzén.
mi a BNV területén megrendezett nagy bababörzére járunk többnyire.ez évente 2szer van.most okt.17-én.itt vannak gyártók is.pelus,kaja,babkocsi,új cuccok stb.meg persze az egyéb népek akik asztalon árulnak.viszont eladók anyukák,apukák.
a kis bababörzéken inkább csak a szülők és a viszonteladók vannak.ott nincsenek nagykeresek.
Milyen lehetőségeket kínálnak egy ilyenen? Kapsz egy asztalt?
Ahová te viszed, ott szolgáltatók is vannak,(pelus, babaételes..) vagy kismamák inkább?
VAgy ettől nem függ az ár?
További ajánlott fórumok:
- KISMAMÁK, ANYUKÁK! - Baba-Mama Klub
- Debreceni szoptatós baba-mama klub
- Ismer valaki jó baba-mama-(papa:-) fotóst Budapesten?
- Milyen nevet adnál egy belvárosi, hangulatos játszóháznak? Baba-Mama Kávézónak?
- Budapesten melyik áruházban, bevásárló központban van baba-mama szoba, szoptatási lehetőség?
- Érdemes kimenni a hungexpora baba-mama börzére?