Ismer valaki jó baba-mama-(papa:-) fotóst Budapesten? (tudásbázis kérdés)
sziasztok,
Nekem is van egy ajánlatom, Ő is leginkább esküvői fotókat csinál, de vérében van a fotózás, profi, és lélekkel dolgozik. Megnézhetitek az oldalán.: ivanfoto.hu
Pár éve ismerem, azóta csak Őt ajánlom mindenkinek aki tutira megy :)
Jó kérdés.
Nekünk ajándékba csinálta a Vandiról a képeket. Amikor az esküvőnkön fotózott, én akkor vártam Vandust. És nászajándékba kaptuk tőle a fotózást 3 hónapja, amikor Vanda egy éves lett. Így ezt nem tudom, mennyiért csinálja a fotókat. Fel kell hívni, megkérdezni.
Nagyon profi az Albert! Tényleg csak ajánlani tudom.
Hivatkozz rám nyugodtan, hogy én ajánlottam Neked. :-)
Sok sikert!
Szia.
Csak ajánlani tudom a Gacsádi fotóstúdiót. Nagyon profi foós, nekünk Ő volt az esküvői fotósunk és Ő lett a babafotósunk is. Az adatlapomon találsz egy-két képet, amit Ő csinált a kislányunkról. Imádja a gyerkőcöket és jó fotós. Sok babafotót készít. Ha érdekel, gugliban megtalálod Gacsádi néven.
Karácsonyra szeretnénk a nagyszülőket meglepni egy pár családi képpel,de sajnos nem ismerek igazán jó fotóst,aki nem tucatképeket készít...Lányom már 15 hónapos,tavaly is voltunk egy helyen,amivel elégedettek voltunk,de most szeretnénk valami mást..jobbat:-)
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Milyen jó csapatépítős helyszíneket ismertek Budapesten?
- Segítsetek! Budapesten keresek egy utcát. Ismeri valaki?
- Keresek Budapesten olyan fotóst, aki jó gyerek, ill. családi fotókat készít megfizethető áron, ajánlanál?
- Budapesten tudnátok ajánlani baba-mama fotóst?
- Baba-mama klubbok Budapesten
- Tudnál ajánlani amatőr vagy hobbi fotóst Budapesten, aki kismama fotózást vállal?