Te minden nap sminkeled magad?Mivel?Hogyan? (beszélgetés)
Artdeco cuccok nekem annyira nem jottek be:( ...
Vettem meg reggebben avo.os szemhelypudereket, es allergias vagyok rajuk:)) volt mar vki igy??!! Ha hasznalom oket egy ket napig, a szemhelyamon piros szaraz foltok jonnek ki....de egy ket nap alatt eltunik, ha nem hasznalok szemhelypudert...
ez engem is érdekel!
én estée lauder alapozót használok és clinique ceruzát meg estée spirált.
Szemhéjpúdert, ha van időm, Clinique van meg Artdeco.
Ezekkel eddig elégedett vagyok, a zselére meg kíváncsi!! :))
általában minden nap, kivéve, ha szoliba megyek.
Szemem festem és egy kis szájfény.
minden nap.
szemöldök, szem alatti táskák, pirosító, spirál és tus illetve gyöngyház fehér szemhéjpúder.
Néha kőpúder fedésnek.
Annyi, hogy szedem a szemöldököm és rendszeresen felfrissítem az arcbőröm.
Egyébként a férjem utál alapozót meg rúzst puszilgatni. Ő a bőrömet szeretné, és szerintem ezzel kb minden férfi így van, csak mivel a nők így érzik szépnek magukat, kénytelenek hozzászokni.
Sosem sminkelek. Természetellenesnek, maszknak érzem. Viszket.
Azt figyeltem meg, hogy akik nem, vagy csak ritkán, alkalomra sminkelnek, azoknak tisztább a bőrük és később kezd öregedni.
(Persze ezt a dohányzás és a stressz is befolyásolja, de a folyamatos smink az közvetlen terhelés a bőrnek, nem tud rendesen szellőzni.)
És szerintem az énkép is egészségesebb, ha smink nélkül a tükörbe nézve nem érzem színtelennek, félkésznek magam.
szemceruza vagy ha nincs akkor szemhélytus, esetleg rúzs vagy labello.szempillaspirál...
van hogy csak szempillaspirál...vagy csak az egyik..:D hangulatfüggő.
Vannak szimpadi sminkre valók is, de az eladók tényleg készségesek, és ha elmondod mire szeretnéd, eléd rak pár fajtát, ami jó a bőrödnek.
És nekem nem kellett keverni.. Van nyári, és most egy árnyalattal világosabbat használok.
az Ó utcai sminkesbolt valóban nem drága!
Viszont azt is hozzá kell tenni,hogy ezeket a cuccokat nem kifejezetten utcai,hétköznapi használatra találták ki!Az alapozók többségét ki kell keverni,hogy passzoljon a bőrszínedhez!
illetve ezeket ki kell tapasztalnod,hogy hogyan kell használni,lehetőleg természetes fényben,mert ellenkező esetben érdekes lehet a hatás!:-)
Én csak ajánlani tudom, eszméletlen sok minden van.
web: [link]
Az Ó utcában vannak. Én kis termékmintát vettem pár színből, ezt kb fél éve használom, és még félig van benne. Kb 2000 Ft volt. A sminkrögzítő por szerintem még 5 évre elég, az is 3000 Ft körüli.
A weboldalon van webáruház is, ott tudsz a termékek közül nézelődni, de nem teljes a paletta ott.
szia!
bocsi,hogy ide irok,csak felkeltetted az érdeklődésemet,vagyis az mait irtál.meg tudod mondani,hogy hol van ez a bolt,és kb mennyi az ára a termékeiknek???elpre s köszike.
Én Bp-en a sminkes boltban vásárolom.
Millió fajta van, nem ezek az agyonreklámozott csodás csomagolása miatt kegyetlen drága fajták.
Az eladó nagyon készséges, és segít kiválasztani melyik a bőrödnek megfelelő.
További ajánlott fórumok:
- Mielőtt kilépsz az utcára sminkeled magad?
- Sminkeled az arcod minden nap? Ha igen, milyen színeket használtál?
- "Védd magad!… Mindenáron." I/3.
- Ha sminkeled magad, akkor hogyan teszed igazán tartóssá az alapozót az arcodon, illetve hogyan fixálod azt?
- "Védd magad!… Mindenáron." I/2.
- Ti mivel dobnátok fel egy gyerekzsúrt? ( étel, ital, játékok, ..)Minden ötlet érdekel!