Te írsz babanaplót? (beszélgetős fórum)
Sziaszok!
Én gyermekkoromban is sokszor írtam naplót, három "évedom" van, és egy két tört évem. Persze anno papír alapon..
Itt vezetek babanaplót, ami nem "csak" babanapló. Voltak gondok, aminek a leírásával azt szerettem volna elérni, hogy mások tanuljanak belőle, vagy érezzék, nincsenek egyedül (nem tudom, mennyire értem el vele a célt), és voltak dolgok, amiket egyszerűen csak jó volt kiírni magamból, ill. megkönynebbülés után esetleg visszaolvasva jobban átláttam a helyzetet. És persze majd nagyon jó lesz visszaolvasni a várandós hónapokat egyszer. Majd pedig a Csemete fejlődését
Igen írok. Sajnálom,h. nem tudtam akkoriban kezdeni amikor született a picikém,de így i jó van hova feljegyezni az aranyos kis dolgait.
Másrészt (én is) a távol élő család érdeklődőd tagjainak is írom.
Szia!
Én októberben kezdtem el, és 231 kép van fent.
Szia Gabi!
én is írok, de még csak magamnak, még ahhoz nagyon az elején vagyok, hogy felrakjam a Hoxára. Te hol jársz már?
Szia!
Én itt a Hoxán vezetek babanaplót, bár csak későn fedeztem fel ezt az oldalt.
Szerintem jó dolog, később lehet nosztalgiázni.
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok, hogy a kismamáknál mennyire népszerű a babanapló írása és mennyire fontos az, hogy mások is beleolvassanak. Interneten vezettek naplót vagy csak privát helyen, ahol csak az illetékest engeditek belelesni. Várom hozzászólásaitokat.
Üdv. Ancsa
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok a babanaplónak hátteret adni, és színes betűket?
- Szeretnék babanaplót venni, olyat amibe bele lehet tenni mindent pl.:első kis cipő, ruha, zokni, stb. Tudtok ilyenről, ha igen hol?
- Segítsetek! Babanaplót szeretnék, hogyan kezdjek hozzá?
- Meg lehet változtatni a már létező babanaplóm nevét?
- Vehetek a várandós sógórnőmnek babanaplót?
- Lehet tudni, hogy eddig kik olvasták a babanaplómat?