Hogy tudok a babanaplónak hátteret adni, és színes betűket? (tudásbázis kérdés)
Sajna ez nekem nem úgy jött be mint vártam.Én az egész oldalra szerettem volna kitenni.Mármint a naplóbejegyzés és a hirdetés mögé.De csak a nalónak rakta ki háttérnek.Mit tegyek, hogy az egész monitoron rajta legyen a háttér???
köszi
Név, születési dátum, születési hely, megjegyzés.
Nálam ennyi van a baba adatoknál.
Bosszantó, hogy ilyen béna vagyok. :) Azét köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Babanaplónál is lehetséges a háttér beillesztése? Nálam nincs ilyen, hogy napló fejléc módosítása. Elképzelhető, hogy csak sima naplónál van ilyen menüpont?
Betűtípust is lehet változtatni:
<font face="Comic Sans MS"> szöveg </font> (a Comic Sans Ms -t lehet változtatni)
A betű méretet ezzel a kóddal lehet változtatni:
1pt-2pt-3pt-4pt...
<font size=2pt> szöveg </font>
<b>szöveg</b> - vastag betű
<i>szöveg</i> - dölt betű
<u>szöveg</u> - aláhúzott
<a>szöveg</a> - "hoxás narancssárga" szín, ha ráviszed az egeret akkor aláhúzott fekete lesz
Ennyit tudok.
Köszönöm,köszönöm.......... Aranyosak vagytok! (Én meg ügyes és kitartó)
:)
:((( lemaradtam.... eddig kerestem nekem ki ajánlotta és milyen oldalnevet adott meg...
sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, pedig annyira akartam!
<font color=red> szöveg </font>
Ezt így másold be a naplódba. Működnie kell
A "red"-et helyettesítheted.
Beírod a google-ba, hogy szinek angolul, és a wikibooks-os honlapot nyisd meg.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a naplóba színes betűket írni?
- Te írsz babanaplót?
- Szeretnék babanaplót venni, olyat amibe bele lehet tenni mindent pl.:első kis cipő, ruha, zokni, stb. Tudtok ilyenről, ha igen hol?
- Segítsetek! Babanaplót szeretnék, hogyan kezdjek hozzá?
- Hogyan tudom a babanaplóm megadott címét módosítani? Hátteret tudok hozzá illeszteni? Segítenétek?
- Tud nekem valaki segíteni? A naplómba akartam új hátteret rakni és eltünt a napló bejegyzés, csak ez a szines háttér látszik!