Te hogy küzdesz a mostani influenza ellen? (beszélgetős fórum)
6. Lisy50
2011. febr. 15. 14:06
Én is megfogadtam hogy kerülöm a tömeget, erre a postásunk olyan beteg volt, remélem csak sima nátha!:(
5. zsófyc
2011. febr. 15. 14:01
Jah, még 1 tuti recept ha kerülget valami...:
1 gerezd fokhagymát picikre felvágsz, beleteszed egy kanálba, csurgatsz rá mézet, bekapod, és (gyerekeknek teával, felnőtteknek házipálinkával:D) leküldöd szétrágás nélkül. Nem marad rajtad a szaga, és igen hatékony:)
4. c2f4ca1967
2011. febr. 10. 17:51
Gyümölcsöt eszem, és amikor tehetem, hagymát is. + nagy adag c-vitamin, sok kézmosás és a tömeges helyek elkerülése.
3. zsófyc
2011. febr. 10. 17:15
gyümölcs!!! banán, narancs, mandarin, kiwi, citrom, és licsi! minden nap 1-2 darab minimum!
:)
2011. febr. 10. 17:14
szorry a címért....
2011. febr. 10. 17:13
Nekem nagyon bevált az a gyógyszer amiben ibuprofen van... az 1000 mg-mos a legjobb abbol 4-5 szem és már el is felejtettem a náthát....
Ajánlom nektek, semmi közöm gyógyszercégekhez de az Influenza A ellen ami torokfájással és lázzal kezdődik, majd iszonyatos köhögéssel végződik, nekem kétszer is bevált!
További ajánlott fórumok:
- Influenza elleni védőoltás pro és kontra.
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Influenza elleni oltás -fészekvédelem
- Haemophilus influenzae folyamatosan visszatérő fertőzés ellen tud valaki valami hatásosat?
- Influenza elleni védőoltás:ti beadatjátok gyermekeiteknek? 1,5 éves a kislányom és nem tudom beadassam-e vagy sem?
- Terhesen kértétek az influenza elleni védőoltást vagy nem? Mik az érvek, ellenérvek?