TCA hámlasztás és TCA cross- hegekre, foltokra, öregedésre (beszélgetés)
35% TCA eladó.
Bontatlan, 10ml üvegcse.
Kettőt rendeltem külföldről, egy megmaradt.
Ár: 6.000 Ft
Budapesten átvehető vagy postázás megoldható.
Érdeklődni privátban lehet.
Sziasztok!
Jó régóta nincs hozzászólás e témában, de hátha olvassa még egy hozzáértő.:)
Van egy-két 1-2 mm-es faggyúciszta az arcomon, ez TCA hámlasztással megszüntethető? A kozmetikus állítja, bár nem garantál semmit, félek, hogy csak le akar húzni.
Sziasztok,
Én még pár éve rendeltem TCA-t a MAkeupartistchoice-on,de már nem szállítanak Mo-ra sajna.
Vettem még a platinumskincare-en is, szerintem az is jó minőségű.
Viszont az ázsiai skinpeelshop tca-ja olyan volt, mint valami higító, lassabban is hámlottam tőle,s nem is volt olyan jó az eredmény.
Utána átálltam a mandulasavra, amelyet az angliai cégtől rendelek, az sr-skincare.co.uk/-től, sajna tca-juk még nincs, de nagyon szeretem a mandulát. Szép lesz a bőr tőle, nincs gázos nap vele, szépen felkenem, ragyogó bőr lesz, hámlás nincs,így folyamatosan tudom használni.
Köszi Dóra!
Réka tca használt.... Bellavita glicolt...
előbbinél hatásosabb a rétegezés, de én nem tudok 1 napot sem itthon maradni hámláskor...
szia!
Tavaly rétegezték a savavakat. A glicolt többször felkened arra a foltra, mint tavaly csinálta szerintem Réka is akkor erősebb lesz a hatás. Réka és bella volt a nagy szakértő.
Dóra
Sziasztok!
csinoska: tapasztalat? bevált?
Lányok: senki nem hámlaszt?
6 savazáson vagyok túl, ami oldalt van pici kis foltocska (májfolt) még mindig nem tűnt el:(
TCA -t lehet beszerezni Bp-en? külföldről már nem jön meg, de ha sikerülne szereznem két ünnep között megcsinálnám....
Szió! soha nem savaztam, és 20% glikolsavat rendeltem... legelőször 5-6 percig hagytam, másodszor kicsit tovább, 3. alkalommal rajtafelejtettem jó n.órát...azt nem kellett volna :) utána kissé érzékeny lett a bőröm...
szóval azt mondom, ha csíp akkor elég az 5 perc, ha különösebben nem érzel semmilyen irritációt, akkor hagyhatod tovább is... de elsőre 10-15 percnél tovább nem alkalmaznám. Sok sikert!
Szia! innen rendelhetsz mintákat is...
Sziasztok!
Szeretnék tippet Magyarországon kapható, beszerezhető savakról, amik hámlasztanak. Mit ajánlatok? Köszönöm!
Szia!
Akkor ez biztos természetes, hogy nem nagyon csíp nekem se. Mindig van valami ami miatt nem merem használni. Készülök lézerre, majd rákérdezek lehet-e elötte, igaz decemberre van időpont. A 20 %-os biztos sok, lézer elött.
Dóra
Sziasztok!
Nagyon csendben vagytok, senki nem hámlaszt??? :)
Ma megtörtént a "beavatás" NeoStrata 20% glikolsavval. Soha nem használtam még aha savas krémet sem, de jobb későn elkezdeni, mint soha :).... Nagyon picuri csípést éreztem néha, kb. 10 perc után semlegesítettem szódabikarbónával... 1 óra múlva megsimiztem ott a bőröm és annyira selymes, mint a bababőre...érdekes... kíváncsian várom a fejleményeket....
Akit érdekel a kémiai hámlasztás A-Z -ig, itt a legrészletesebb:
Sziasztok Lányok!
Hosszas vajúdás után (mivel járatlan vagyok ez ügyben) megrendeltem a hámlasztót, 1 hét és itt van, ingyenes kiszállítással... bár maga a termék nem olcsó...ebayen Kínából is rendelhettem volna 2 ezer forinttal olcsóbban, de hátha hamisítvány:), így letettem róla. Szóval a "befutó nálam" Strawberrynet. Neostrata - ProSystem glikolsavas bőrfiatalító hámlasztó 20%.
Nagyon várom, nagy reményeket fűzök hozzá :) cél: bőrfiatalítás, a kisebb ráncoskák ellentüntetése.
(első vásárlásként 5% kedvezményt kaptam és lehet választani mellé ajándékot sajna, amit szerettem volna az már nem volt, így egy pici tükrös púder mellett maradtam...)
Jó fényvédőt tudtok ajánlani, ami nem horror áron van?
bocs... javítom magam:
sajnos nem sokáig süt már a nap:(
Sziasztok!
Látom még nem indult be a fórum, sajnos nem sokáig süt már a nem :(
szóval írtam a MUAC-nak... már nem szállít Mo.-ra :( nem is értem miért, holott rengeteg más helyre postáznak...