TB csekk (beszélgetés)
Á azért annyira nem voltam ügyes :)
Régen talán 3 hónapig tb támogatott maradtál ha munka, iskola gyes megszünt és nem szóltak, hogy hónapokig nem fizettek utánad semmit.
Én tavaly mentem intézni, kérdezték, hogy miért pont a mai naptól akarom fizetni? Hát mert mondom most vagyok itt :) Erre felvilágosítottak, hogy 45 napig maradsz tb támogatott és nem lehet lyukas időszak. Befizettettek velem 3,5 hónap elmaradást + az éppen aktuális hónapot a következő hó 12-ig :)
azt a 120.-ft különbséget?
szép! :(
egyébként át is utalhatod, ha nem feltétlenül szeretsz a postán sorakozni:)
(nem értem miért szereti mindenki annyira a csekkeket)
Utólag kell fizetni, mindig az előző havit.
Küldenek egy évre előre csekket.
Január elején elküldtem a nyomtatványt, hogy magam után szeretném fizetni a tb járulékot.
Most visszaküldték a másolatot, de csekket nem kaptam.
Felhívtam a NAV-ot, és azt mondták hogy a csekkeket a központól fogják küldeni, de akkor most akkor elpostáznak nekem egyet.
A kérdésem az, hogy ezt előre kell fizetni? Mármint ha hónap elején befizetem, az arra a hónapra szól? Vagy utólag kell rendezni, hónap elején az előző havit?
Ha most befizetem amit küldenek, az januárra vagy februárra érvényes?
Ha a központból kiküldik a többi csekket, de én már befizettem egyet, abból nem lesz probléma?
További ajánlott fórumok:
- Üdülési csekk
- Gyorshajtásért meddig küldhetik a csekket?
- Munkáltatóm üdülési csekket akar adni, azt mondta a hideg étel mellé, kötelező üdülési csekket is adni. Kötelező elfogadni?
- Sárga csekk-avagy ráfizet, aki nem időben fizet?
- Aki otthon van, annak mennyit kell csekken fizetnie havonta tb-t?
- Hatalmas összegű csekket kaptunk az Eon-tól, de nem értjük hogyan