Tatabányán szülők, szültek, tapasztalataitok? (beszélgetés)
Szia,
nem sok infóm van a kórházról, de most úgy áll a helyzet, hogy vszínű ott fogok szülni. Ha nincs más választásom, valójában mindegy, hogy jó kórház-e vagy sem :-) de neked mi volt a benyomásod?
Szia
2008-ban,igaz császár volt.
esetleg még kedves szülésznőt, akit láttatok bennt vagy akinél ti voltatok, nagyon aggódom mert nem ismerek senkit :(
köszönöm
Sziasztok!
Mivel megszűnt a szülészet Szőnyben én is valószínűleg Tatabányán fogok szülni. Kit tudnátok ajánlani? Milyen árak vannak jelenleg? Ferencz dokinak az árait tudja valaki? Köszönöm a segítséget.
Én Tatabányán fogok szülni az tuti!
Méghozzá a Ferencz dokinál:)
Én feküdttem bent,és csak jók a tapasztalataim,tisztaság van,mindenki teszi a dolgát,tehát nem állnak fölötted egész nap! én nem igénylem!
Azzal nem értek eggyet,hogy vágóhid az egész!
Eggyáltalán ne az!Szerintem a betegekben is sok hiba van! Mindenkinek szuverén joga eldönteni,hogy akarja -e maga mellé a babát vagy nem!Én tuti kérni fogom magam mellé! Minden pillanatot vele akarok tölteni:) Aki meg arra hivatkozik,hogy én még pihenni akarok,meg majd ráérek otthon vele lenni,az jobb ha nem is szül gyereket!
Sziasztok!
Én is ott szültem két éve.Az osztály viszonylag új,legalábbis a többihez képest.A csecsemősök meg hát egyik ilyen másik olyan.Első gyerek,születése után másodszor mikor kihozták szóltam az egyiknek,hogy tudna-e esetleg segíteni.Válasz:Ismerkedjenek csak,úgysem tud még az a gyerek szopni,különben is sietnünk kell.De a többi rendes volt.Tény hogy valamit adnak a gyerekeknek enni v. inni.Az orvosokkal nem volt semmi baj,de volt fogadottam...A szülésznők meg nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
A homeopátiás szereket alkalmazzák, használhatják a kismamák ezen a szülészeten? Arnica stb.
Málnalevél teát ivott valaki? Mikor kezdte és mennyit naponta?
Szia Hangyalány!
Megvan már a Bébi?
A Ferencz Z. dr-nál szült valaki?
Mik a tapasztalatok? Ár?
Szia!Én októberben szültem Tatabányán és teljesen normális körülmények vannak.Lehet nem mindenki,de a többség nagyon normális,pedig nem volt fogadott dokim...ugyanolyan bánásmódban részesültem,mint akárki más.16 napot töltöttem bent,mivel toxémiával befektettek.7 napot egyedül,9-et meg a picivel...mivel 36. hétre jött a kicsi lányom,ezért nem mehettünk a baba-mamás részre,pedig oda terveztünk menni,így maradt a sima,de nem kell félni,egyáltalán nem rideg,ahogy azt az előttem szóló állítja...nyilván nem mondok olyan dologról véleményt,amit nem éltem át...A babát reggel 5-től hozzák ki három óránként és egy órát hagyják nálad,talán egyszer rövidebb az idő,amikor belenyúlik a látogatási időbe,akkor kb. háromnegyed órát van csak veled...Teljesen harmónikus egy órát tudsz a picivel tölteni,ugyanúgy összeszoktok,ugyanúgy megmutatják a szoptatást,bármilyen kérdésedre válaszolnak..a csecsemősök nagyon kedvesek,aranyosak,a gyerek a lehető legjobb kezekben van náluk...ha nem indulna meg a tejed,akkor pótlást kap a baba,este meg teát...
M.-ről meg annyit,hogy biztos igazatok van,én csak magamról tudok beszélni,nem a szobatársaimról,nem pletykákról,hanem a saját tapasztalatomról...Nekem szerdai nap elfolyott reggel a magzatvizem,de teljesen zárt voltam...így vártak,hátha megindul.Délután megjöttek a fájások,de estére el is múltak,így úgy nézett ki,hogy császárral fogok szülni.Másnap reggel 8-kor M. ( ha már így nevezitek) és hozzá teszem,akkor már eltelt 24 óra,teljesen kimerült voltam,már könyörögtem,hogy császározzanak meg...de M. úgy döntött,hogy ad még egy esélyt a természetes szülésnek és kipróbáltuk az oxitocint,ha ez nem használt volna,akkor marad a császár...de megindult:) Szóval,én csak azt tudom mondani,hogy nálam nem a császárt erőltette...ez is változó...Ki lehet bírni ezt a pár napot,hetet...nekem jó élményeim vannak,kórházhoz és szüléshez képest.Ne olvass hülye fórumokat,mert mindenkinek más a véleménye mindegyik kórházról,és amilyen jóindulatúak az emberek,csak elveszik a kedvedet az amúgy gyönyörű pillanattól,mert félelmet keltenek az emberben...Nem szabad semmihez negatívan hozzáállni:)
További ajánlott fórumok:
- Coloplast, mint cég! Milyen? Tatabánya, vagy Nyírbátor?
- Terhesgondozás és szülés árak Tatabányán
- Coloplast Tatabánya? Milyen a meló? Mennyire nehéz a teszt?
- Segítséget szeretnék kérni Komárom-Esztergomiaktól (Tata, Tatabánya és környéke), Budapestiektől és Nógrád megyeiektől (Cered és környéke)
- Tudnátok ajánlani jó gyerekorvost Tatabányán? Tapasztalatok?
- Dr. Tekse István nőgyógyászhoz jár közületek valaki Tatabányán? Tapasztalatok?