Tatabányai kórházban szülni (beszélgetős fórum)
Szia!
Nem kell fogadott orvos hogy bemehessen az apa,de ha császárral szül valaki akkor a babaelllátóba mehet csak be az apuka.
A másik kérdésedre a válasz:a kezelő orvos mondja meg be kell-e feküdni de ha vki betölti a 40.hetet akkor minden esetben befektetik.De ezt is az orvos mondja meg akinél vizsgálaton jelenik meg a kismama.
A tatabányai szülészeti osztályról szeretnék érdeklődni. Minden érdekel! Apás szüléshez ugye nem szükséges fogadott orvos? Előre kell jelezni a szándékot? A kiírt napon itt is be kell előre feküdni? Meg minden egyéb...? Orvosok szülésznők, csecsemőápolók...
Előre is köszi, legyen szép napotok!
Gratulálok!!!
Én a Varjú dokinál szültem 6 és fél éve.A másodikat is a majd lesz nála fogom!
ügyes voltál az a lényrg!
És a terhesség alatt nem is akartátok tudni a baba nemét, vagy meglepinek akartátok?
Szia!
Hát este már felkészítettek,hogy másnap indítják,mert kevesebb volt a magzatvizem.
Aztán6-kor infuziót bekötötték és 8-kor kaptam meg az oxitocint...attol aztán jöttek azt hiszem a fájások..pf..elég hamar,de hamar el is multak.
aztán végig álltam 16:55-ig.rajtam volt az nst is
nem győztem vizezni magam zsepivel, az kicsit segített,no meg a homeopátiás bogyok,amit 15percenként szedtem.
végül a varjú nézett meg 16-kor és mondta,hogy már nincs sok hátra..és fél 5-kor fel is fektettek és a Zoltnay doktornőnél szültem,imádnivaló nő!!
Utánna mikor kitoltak a folyosora ugy remegtem egy darabig..huuuu
De többet soha!!!!!!!!!!!!!!!!Tudom mindenki ezt mondja,de ezek a görcsök engem kiborítottak!2-kor már mondtam,hogy császározzanak meg..dehát ez nem igy megy-mondták..
ÉS kislány lett,ott tudtam meg,mikor kibújt:)
Szia!
Gratulálok!
Majd mesélj!
Szia!
Gratulálok a kicsi lánykádhoz!
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk nektek.
Várjuk a részleteket!
Sziasztok!
november 6.án megszületett kislányom:)
érdekes volt a szülés....
Szia!
Nem biztos, hogy olyan sokáig le lesz zárva a kórház.
Meg a jan-febr. lezárásnál is az apa bemehet, ha nem beteg.
Oltassa be magát a párod, és akkor tuti bemehet.
De azért kérdezz rá a dokidnál.
????
A járvány miatt???
Sziasztok! Van valaki?:)
Holnaptól zárlat a tbányai kórházban. Nekem még max! négy hetem van hátra, így elfelejthetem az apás szülést:(
Sajna nem tudom mikor van az uh-n, mert engem csak berendel és lejön ha éppen nem ő van ott.
De szeritnem ő a hét elején szokott ott lenni, mert ált. csütörtökön ügyeletes, és így pénteken pihenős.
Kíváncsi leszek, hogy mit mondanak mekkora a babád.
Igen mindig volt fogadott orvosom.
a nagylány Szönyben született, a Dobzsevicsnél.
A kicsinél és most is Dr. Pődör Péter a dokim.
Az igen.az tök jó,ha hamar túl voltál rajta......
És fogadott orvosod volt a 2nél?és most?
Bizony vn már 2 lányom.
nagy 13 éves lesz decemberben, a kicsi meg most volt szombaton másfél éves.
Pöttönkét meg márciusra várjuk.
Minden terhesség más és más volt, és a szülések is. Annyi volt a közös a szülésben, hogy hamar túlvoltam rajta.
Végülis annyira nem izgulok,csak az a hülye kórház,azon izélek csak.
Utoljára?van már gyereked?ha igen,akkor mesélj,gondolom mindegyik másmilyen volt a 9hónap alatt:)
Szia!
Ne izgulj, amikor a picur megakar születni, akkor majd érezni fogod. És még az a 10 nap nagyon sok ám. Addig is fejlődik, növekszik a pocakodban.
Én tudom, hogy ezt a csodát most élem át utoljára, és nem siettetem a terhesség végét.
Sziasztok!
kiváltottam cimicifugát meg a másik c. betűset:D
2napja szopogatom,hátha megindítja,én már örülnék:D
jövöhét szombatra vagyok kiirva,de szerintem nem fog beindulni..semmi jele...nem fáj semmim.
Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy 5 percesekkel induljunk ha még a magzatvíz nem folyt el. Ha a víz elfolyt akkor azonnal.
Inkább otthon fájjak mint a kórházba.
De kérdezz rá a védőnődtől az a leg biztosabb.
Na akkor neki is jó tarifája van.
Az én dokim is 80000 ezret kér a szülésért. vizsgálat 8 ezer nála.
Igaz 2008. éprilisában is 70000 ezret kért a szülésért.
még azt nem tudom,hogy ha jönnek a fájások és mondjuk meddig kell várni??azt tudom,hogy 10 vagy 7perceseknél menni kell be..de ha 1orán keresztül fájok és utána elmúlik akkor ennyi?
Szóval mennyi idő után kell menni?1ora?2?
Eddig a Roykó dr. nőhöz jártam,de már nem,8honapig vigyázott rám:)
Sajnos nekem annyi pénzem nincs amennyit ő elkér..(80)
Így hát nem lesz fogadott orvosom!
Szóval akkor ez mindenkinél változó..értem.
Jaj a fájások lemaradtak.
a naggyal semmi, még a szülés előtt sem, és szépen kitágult a méhszájam.
a kicsivel elég sok jósló fájásom volt. Főleg miután a doki megvizsgált szülés előtt 2 nappal, hogy segítsen a tágulásban. Na akkor kb 6 órán keresztül 5 percenként voltak fájásaim, de elmúltak.
Apa félt is így otthon hagyni éjjelre, de mennie kellett melózni.
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- A Karcagi kórházban melyik dokinál és melyik szülésznőnél érdemes szülni?
- Gyula Pándy Kálmán Kórházban fogok szülni
- Ki szült vagy fog szülni a tatabányai kórházban?