Tartós hajkiegyenesítés természetes alapanyagokkal (beszélgetés)
Sziasztok!
A brazil "keratinos" hajegyenítésről szeretlének benneteket iformálni.
Aki teheti ne vegye igénybe! Sajnos az interneten csupa-csupa jót lehet hallani a kezeléssel kapcsolatban. A haj valóban szép és egészséges kinézetű lesz tőle, de csak egy darabig...:-(
Én 3 évig fél évente vettem igénybe a szolgáltatást, nagyon szép volt tőle a hajam, de az utolsó alkalommal megadta magát, 10 cm letörött belőle fokozatosan.
Ezután utána néztem jobban ennek a "csak természetes anyagot, keratint" tartalmazó terméknek,amit magyar neves fodrászat forgalmaz és alkalmaz. Keratinnak nincs köze hozzá, szilikont és formalint vasalnak a hajba. A szilikontól lesz szép fényes a formalin pedig tartósítja, amiről köztudott, hogy rákkeltő anyag:-(
Akit érdekel privát üzenetben átküldöm a szer biztonsági adatlapját!
kár h meghalt ez a topic...
pedig pont most kacérkodtam ezzel a témával...
Valaki esetleg?? Volt mostanában? Hol? Mennyiért? Milyen lett a végeredmény? Mennyire hatásos?
Sziasztok!
Én szombaton voltam a hajasban (az erzsébet tériben) és megcsináltattam. Azt még nem tudom, mennyire tartós, de nagyon egyenes a hajam. Azt hozzáteszem, hogy nem volt göndör, csak valamennyire hullámos és azt szerettem volna, ha nem kell vasalnom, mert nagyon kiszárította a hajam. Ez az anyag teljesen természetes, nem teszi tönkre a hajat és nagyon jó illata van. Az egyetlen kellemetlen dolog, hogy belevasalják a hajadba ezt az olajos cuccot, amit négy napig nem lehet kimosni a hajból, sem felkötni sem eltűrni, semmit. Nagyon kell figyelni, hogy a négy nap alatt teljesen egyenes maradjon a haj, hogy úgy álljon be.Szóval alig várom a szerdát, mert vigyázzban alszom és folyton igazgatom, hogy jó legyen. Szerdán megmoshatom és kíváncsian várom az eredményt. Majd leírom ide is. Üdv.
Olyan barna volt (vagy inkább feketés), mint a képemen.(bár már hosszabb sokkal:)) Elmentem egy másik fodrászhoz, és melíroztattam. Októberben voltam először, és február elején már majdnem tök szőke voltam. :/ De az anyag amit használt, kegyetlenül tönkre tette a hajam. Elől ilyen 1 centisre visszatört...:/
Aztán befestettem vissza ilyen sötét barnára, és azóta próbálom helyre hozatni, de sajna amíg a szőke nem nő le alatt, addig törni fog valszeg. :/
Pedig régebben(úgy 2 éve) végig csináltam egy másik fodrásszal ugyanezt a melírozást sötét barnából, a végén már teljesen szőke voltam, akkor nem ment tökre a hajam.Most meg...:(:(
Kinek mi..:) Egyéne válogatja..
Milyen hosszúra akarod növeszteni a hajad?A képek alapján jó hosszú hajad van..
Nekem elég sokat kellett először,mert nagyon gáz volt, de utána olyan 4-5 hónapig nem kellett mennem, és akkor is csak a végéből egy picit..
Ha nincs olyan rossz állapotban a hajad vége, akkor biztos nem kell sokat vágni;)
Én igen, sokmindent használok. Ápolók, hővédők stb...
Meséld már el hogy működik a melegolló. Gondolom a haj hosszábból nem vág le...
Sziasztok!
Meleg ollós hajvágást nekem is csináltak már, és nagyon jó. Főleg a száraz,töredezett hajvégekre!
Nekem a sok vasalgatástól kissé töredezik a vége.
Ti használtok valami hővédő krémet,valamit?
hehhe, köszi, kipróbálom lehet :))
bár annyira vékonyszálú, lehet az is a "baj" és e miatt sem kunkorodik :)
a terhességben bíztam, de hát akkor sem kezdett kunkorba menni :D
ömm, a simahajúaknak egy borzasztó, ámde szokatlanul gyakran ismétlődő tény: a kemoterápia után kihullott haj gyakran göndörként "születik újjá". nem egy ismerősömnek lett utána természetes bongyor haja. persze inkább lennék mindig szögegyenes hajú, mint kemora kényszerült :P
További ajánlott fórumok:
- Magas vérnyomásra természetes alapanyagbol létezik e olyan szer amivel csökkenthető?
- Van állítólag a bio boltokban egy 'nyugtató' tabletta, természetes alapanyagokkal, de mégsem gyógyszer. Nem tudja valaki a nevét? Köszi
- Testápoló, fürdőolaj készítése házilag természetes alapanyagokból
- Otthon készített arckrém természetes alapanyagokból? Nekem miért nem sikerül?
- Palatető lecserélése természetes alapanyagú tetőre - támogatás?
- Milyen természetes alapanyagú kullancs és bolhaírtókat ismertek? Mennyire hatásosak ezek?