Társ-bevonzó, párkapcsolat harmonizáló kövek (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Társ-bevonzó, párkapcsolat harmonizáló kövek
Február 28-án a Kristályfesztiválon jártam, ahol több előadást is meghallgattam, illetve én is tartottam egyet.
Így újra megtapasztalhattam, amit már korábban, a könyvekkel is: ahány, kristályokról szóló könyv, ahány róluk szóló előadás, mindegyik más irányba visz. Miért? Szerintem azért, mert ez is úgy működik, mint minden más: saját magunkon kell kipróbálnunk és megtapasztalnunk, hogy mi az, ami nekünk hasznos.
Épp ezért egy ilyen cikk, amit itt is olvastunk, nagyon jó kiindulópont lehet a kísérletezésre. De csak akkor, ha valami miatt vonz a kristályok világa. Ha nincs így, akkor egy percig se törődj vele.
Engem két éve kezdtek el érdekelni a kristályok, amikor egy barátomtól (aki a szakértőjük) egy különleges, csiszolatlan hegyikristályt kaptam. A különlegessége abban rejlett, hogy egyenesen a HImalájából érkezett, ahol felszínre kerülése előtt addig alakította a hegy, amíg keletkezett benne egy kis luk, ezért tudom medálként viselni. A barátom azt mondta, hogy ezért ez a kő az erő és a minden körülmények közötti túlélés kristálya, hiszen, bármekkora nyomás is érte, nem tört el.
Akkor éppen egy nehéz szakaszában voltam az életemnek, és ő azt javasolta, viseljem, segíteni fog. Megtettem, és így is történt.
Valójában ilyenkor nem lehet tudni, hogy mi az, ami gyógyítani kezd: a hitem vagy maga a kristály. Talán mindkettő együtt. Mivel én szeretek kristályokat hordani ékszerként, van néhány, amit rendszeresen viselek: rózsakvarcot, ha úgy érzem, jobban kell szeretnem magam; smaragdot, ha a kedvesem elfogadásában szeretnék előrelépni; rodonitot, amikor megbocsátani szeretnék; rubint, amikor bátorságra van szükségem; és labradoritot, amikor az elengedés a fontos.
Egyetlenegy könyvet használok támpontként; azután már csak az számít, hogy én mit "kérek" a kristálytól, milyen energiával töltöm fel, milyen érzésekkel viselem.
Nekem ez örömet okoz, és a hatását is tapasztalom.
Egyik sem!!!!!!
Jo uzlet, es " parasztvakitas"
Jobb lenne az a cim, hogy " balekokat keresunk!"
Én nagy gyűjtője vagyok az ásványoknak!
Én merem állítani, hogy hatásosak!
Persze fontos a hit....
Valahogy mindig tudom mire mit használjak.
Mindig van a zsebemben egy kő...bárhova megyek az nem hiányozhat.
Kedvencem: rózsakvarc, hegyikristály, achát...ametiszt...az összes....ezekben ősi energiák vannak!
Próbáljátok ki...
Most felelevenítjük az ősi tudást, haladjunk csillagjegyek szerint! Ékszert általában hordunk, miért ne viseljünk olyat, ami még a boldogulásunkat is szolgálja?
Ugrás a teljes írásra: Társ-bevonzó, párkapcsolat harmonizáló kövek
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?