Tapasztaltatok már valaha szellem jelenlétét? (beszélgetés)
Uuu, a 21-es olyan durva vagy nem is tudom.. Furcsa.
Konkrétan még nem láttam, nem éreztem de lassan 2 hónapja történt valami. Meghalt a szomszéd bácsink akivel jó viszonyban voltunk, párom tartotta rendben az udvart szóval mi voltunk azok akik bármikor bemehettünk akár a házba is, amíg ő a kórházban volt. A gyerekével szépen szólva nem volt jó a kapcsolata, mégis mikor meghalt már rögtön intézkedett a ház eladásával kapcsolatban. Hagyatéki sem volt úgy tudom, nem tiszták ott a dolgok de nem szólhatunk bele. Na és pár hete átmentünk benéztünk a házba és a földön hevert egy kép a falról. Csak az üveg és a fénykép hullott ki a kertből, minden más a falon maradt. És az üveg nem tört össze, pedig kb 170-180 centiről esett le. Nem olyan durva de én nagyon érdekesnek tartom ezt.
Igen! többször is.
Tavaly meghalt hirtelen a gyerekem apukája, 34 évesen.
A boncolása napján reggel a telefonom új üzenetet jelzett. De senkitől nem kaptam semmit. Kikapcsoltam..merthogy a technika..aztán mentem ébreszteni a gyerekemet es a szobában kelt tészta illat volt. Míg Magyarországon dolgozott, pék volt. A fiam megkérdezte, hogy sütöttem ilyen korán? Mondtam, hogy nem. De te is érzed anya ezt az illatot? Igen, érzem.
Kimentem az udvarra, hátha a szomszedból jön, februárban, át a csukott ablakon és csak a gyerekszobába..de kint nem volt olyan illat. Még bent a lakásban máshol sem. Csak a gyerekszobában.
Visszakapcsoltam a telefont és még mindig jelezte az új üzenet érkezését. Végigkattintgattam a beszélgetéseket, nem tűnt el. Majd nagy levegőt vettem és rákattintottam az ő nevére. Eltűnt a jel. Mintha tőle kaptam volna üzenetet.
Akkor már tudtam, hogy ő jött elbúcsúzni.
Ha csak én egyedül éreztem volna az illatot...de nem. Mind éreztük. Ott volt még órákig a szobában. Majd egyik pillanatról a másikra eltűnt.
Nem, nem mondtak ezzel kapcsolatban semmit:)
Én jutottam erre a megállapításra annak ellenére, hogy az anyukám mesélt a halál utáni tapasztalásairól miután újraélesztették.....
Hát persze, hogy a gonoszban sem hiszek:D
Ha valaki úgy viselkedik pl. hirtelen mintha megszállta volna a gonosz, akkor valószínű hogy valami hibás kémiai folyamat zajlik a testében és azért viselkedik úgy, ahogy....
Én még ilyen 10 évvel ezelőtt voltam egy akkori barátomnál. Nagy házuk volt és már többször mesélt ilyesmiről, de nem hittem neki.
Semmi légmozgás nem volt a lakásban mégis becsapódtak ajtók időről időre meg leestek tárgyak. Nagyon para volt. :/