Tapasztalatok mellfeszesítéssel kapcsolatban? Nektek mi vált be, illetve mi nem? (tudásbázis)
a lentebb iróknak is
miden fejben dől el
ha akarod meg tudod csinálni
kitartás semmi kencét ne kenj rá
hideg/ melleg vizes váltogatós zuhanyzás ez is kell
plasztikáztatni az megy akinek nincs önbizalma, és sok pénze van, és ( magánvélemény öngyilkosjelölt )
52é vagyok és igenis a torna segit
nekem segitett , mert hiszek magamba, és a kitartó tornában, egészséges táplálkozásban
nekem a torna:)
fekvő támasz , gumiszallagos torna, súlyzós...
úszás ( aki tud)
és minden nap !!! kitartóan
ha csak most kezdesz hozzá legyen kitartásod, kell fél év is , hogy elégedett légy
ha minden nap tornázol :)
Velemenyem szerint a kiurult "borzacskok" nem lehetnek feszesek toltes nelkul .
Bocs, ha ez kicsit durvan hangzik, (egy kedves ismerosom jellemezte igy a sajat melleit szules utan :D )
A noi mell zsir es tejmirigybol all ( ha jol tudom, ha nem javitsatok ki kerlek) es a fogyasod altal elveszett az egyik alkotoelem.
Esetleg a bort tudod apolni, de feszesseget szerintem szike nelkul nem tudod visszaszerezni :(
Sajnos ez az igazsag. De ha megis, kerlek oszt meg velunk, mert az enyemekre is raferne egy kis emlekedettseg :D
További ajánlott fórumok:
- Barátodnak fontosabb egy nő barátsága, mint Te, illetve a kapcsolatotok?
- Duphaston szedésével, illetve abbahagyásával kapcsolatban tud valaki segíteni? Hányadik héten és hogyan kell abbahagyni?
- Volt már "endometriosis"-od, illetve kaphatnék tanácsot a témával kapcsolatban.?
- Van valakinek tapasztalata L'oreal Casting creme Gloss, illetve Excellence-szel kapcsolatban?
- Hogyan lehet bejelenteni egy esetleges Guiness Rekordot? Illetve Magyarországon kivel és hol kell felvenni a kapcsolatot?
- Hol találok anyagokat egészséges élemóddal illetve a fitnessel kapcsolatban?