Tankolás bankkártyával fizetve... járt már így valaki? (beszélgetés)
Ez kicsit más, mert benzinkút. Előre kell megadni, max. mennyiért akarsz tankolni, de nem biztos, hogy annyiért belefér az autóba. Ha kevesebb a vége, akkor sztornózza az első zárolást, és elvileg akkor vonja le a végleges összeget.
Egyébként Raiffeisen.
Érdekes amit irsz, én csak fizetek kártyával, és szinte azonnal jön az sms
semmit nem kell zárolni
nincs 3x tranzakció
ez melyik bank?
Ma tankoltam bankkártyás kútnál. Elvileg ez ugye úgy működik, hogy megadod mennyiért akarsz tankolni, ezt az összeget zárolják. Ezek után ha kevesebb a vége, akkor az első zárolást sztornózzák és a végleges összeget zárolja.
Erről 3 sms szokott jönni.
Ma úgy jártam, hogy 20.000-t adtam meg, a vége 19.300 körül lett. Csak két sms jött, az első a 20.000 zárolásáról, egyenleg természetesen 20.000-rel kevesebb, a második sikeres vásárlásról 19.300-ról, viszont az egyenlegem a kiindulási volt, vagyis nem vonták le a 19.300-at.
Néztem a netbankomat, ott semmi nyoma az egésznek, sem 20.000 sem 19.300 nincs zárolva, semmilyen tranzakció a kútnál.
Kérdésem: tényleg lehet, hogy ingyen tankoltam? Járt már így valaki?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Ellopták a bankkártyám adatait! Valaki járt már így?
- Közös bankkártya
- Regisztrált valaki olyan oldalra ahol online filmeket lehet nézni, de kérik a bankkártya számot és azt ígérik, hogy nem kerül semmibe?
- Melyik bank küldi ki postán a bankkártyát?
- Lejárt/elveszett bankkártya helyett igényelhetek újat költségek nélkül?
- Anyám kérdezi, hogy az OTP-s bankkártya baleset biztosítását visszafizetik-e, ha tavaly felmondta a szerződést és most járt le a hónapban?