Lejárt/elveszett bankkártya helyett igényelhetek újat költségek nélkül? (tudásbázis)
Én örülök, ha nem kell személyesen bemennem.
A kártyát PIN-kód is védi, annak hiányában online sem lehet aktiválni.
Ha pedig eltűnhet a postaládából, akkor postaládát kell cserélni.
Ilyen feltételekkel azonnal utaltatnek az uj számlámra, es beintenek.
Ha nincs szemelyes atvet,online aktiválni kell, nem Bozsike a harmadikrol ma abbol vesz padlizsán festekt a hajara :D Majd nem azt mondom, ilyen nincs, de magyar banknál mar lattam cifrat. "Kulker" bank ne tud kulfoldre sms-t kuldeni...
Azt hiszem, ez a kibocsátási díj. Bankonként változik.
Utána lehet nézni a neten, be lehet telefonálni a bankfiókba, ha esetleg nincs még netbankja az illetőnek.
Ahelyett, hogy konkrét adatok hiányában több vadidegen ember tippelget vaktában.
Szerintem is érdemes használni a netbankot.
Én az SMS szolgáltatást is használom, mert én alkalmilag kapom a pénzemet, nem egyszer havonta.
Melyik bank?
Elhiszem én, de nehezen, mert semmi nincs ingyen. Figyelted később a számlakivonatodat? Tuti, hogy nem volt ráterhelve? Még a kártya tiltás is pénzbe kerül, így hihetetlen számomra, hogy új kártyát adnak ingyen...
Kérdés persze, milyen a kártya. A dombornyomottak drágák.
Én nem hagyom ilyenre rábeszélni magam, amióta először engem beszéltek rá dombornyomottra, aztán amikor le kellett tiltanom és újat kaptam, 10 ezer fölött volt.
Nem tudom azt sem, nem aktivált kártyára mi az előírás.
Miért kell hazudni a bankban?
Ők építenek márvány székházakat a mi pénzünkből, nehogy az ügyfél ne lehessen "emberből", elfelejthet dolgokat.
Ha nem kapom meg,nincs mit.
A kérdező pedig nem kapta meg.
Mond,hogy várod,nem kaptad meg!.
A mi bankunk sima levélként küldi az új kártyát,nyoma sincs,hogy megkaptam e vagy sem.
Köszönöm, mindenképp bemegyek, más város, talán itt kedvesebbek is, meg intéznek is valamit.Csak az érdekelt, hogy ez fizetős-e, mert a bankom oldalán erről nem találok információt!
Köszönöm mindenkinek a segítséget! 😊
További ajánlott fórumok:
- Születéstől - 3 éves korig. Milyen költségekkel jár egy gyermek felnevelése?
- Segítsetek! Ellopták a bankkártyám adatait! Valaki járt már így?
- Autót szeretnék venni, de ez lenne az első.Milyen költségekkel jár egy kocsi?!
- Szalagavató költségek
- Albérlet költségek
- Lakossági folyószámlához nincs meg a bankkártyám, igényelhetek újat?