Támogatott lovas terápia (beszélgetés)
Rákerestem a "Szécsényi kártya" kifejezésre, sok mindent leadott, az alábbi linknél (balra fent) az "általános tájékoztatót" olvasd át. Valahogy nekem az az érzésem, hogy egy-egy munkáltató esetleg annak keretében tudja a dolgozók ilyen jellegű kiadásait támogatni.
Persze a fenti kereső-szóra még ennél több találat is van, lehet, hogy valahol máshol találod meg pont azt a tájékoztatót, amire neked szükséged lenne.
Sziasztok!
Most hallottam, hogy a munkahely támogatást adhat a munkavállalójának ha gyermeke sérült. Pl terápiás lovaglás árát fizeti ki. Van még egy másik, valami Alapítvány is adhat támogatást. Nem tudom hogy létezik-e ilyen. Tudnátok segíteni,hogy van-e ilyen és ez hogy működik? talán a munkahely visszaigényelhet pénzt ...... de hogy honnan?
köszi
További ajánlott fórumok:
- Szürkehályog műtétet csak fizetősen végeznek, vagy létezik támogatott formája is?
- Tudja valaki, hogy van-e nem nappali tagozaton főiskolai oktatás, ami államilag támogatott?
- Nem tudjátok, hogy a munkaügyi által támogatott tanfolyamokra heti hány nap kell menni?
- Államilag támogatott félévek
- Miért írta ezt ki a gépem: A chrome jelenlegi verziója nem támogatott?
- Ingyenes lovasterápia beteg gyerekek számára