Támogatom a dislike gomb létrehozását. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
"Nem azért vagyunk itt, hogy minősítsük a másikat."
Egyetértek! És itt a P O N T !!!
Felesleges itt bármivel/bárkivel vitázni. Hoxa megmondta, hogy nem lesz. #14
További véleményemet pedig megtartom magamnak.
Mondjuk jelezné, hogy 5-en nem értenek vele egyet.
A pirosat nem firtatja, mert az hízeleg neki és sokszor nem is a mondandóját díjazzák vele, hanem a barátosnék hízelgése.
Abban mi lenne az építő jelleg(kritika) ha látna pl. 5 feketét és pont nem tudná minek/miért is szól.
Helyesírás,fogalmazás,személyes,,vagy hülyeséget írt,vagy csak nem tetszik.Nem tudná az okot.
Mert a pirosat nem firtatja.
Erről írtam azt, hogy csak a pozitív értékelés az elfogadott. A kritikával senki sem mer szembe nézni.
Olyan ez, mint a konzultáció - csak igen lehet a válasz.
Én szivecskével a tetszésemet fejezem ki, de valóban nem tudhatjuk ki miért. Viszont aki kapja, annak örömöt szerzünk vagy így, vagy úgy. A fekete rosszul esne annak aki kapja, főleg ha az igazságérzetét sértené.
Körömaggatásból van itt e nélkül is több mint elég.
A piros szivecskének önmagában nem látom értelmét, ha nincs mellette a kritikus fekete.
A világunkban is eluralkodik ez a viselkedés. Csak a pozitív jelzések az elfogadhatóak, a kritikát meg sem hallják. Ezért tartunk ott, ahol.
Ha személyek ellen irányulna... biztos vagyok benne, hogy a piros szivecskét is sokan a személyeknek/hozzászólóknak osztják és nem a véleményének/gondolatának/bejegyzésének.
Már megbocsáss, de mi az hogy hagyjam ezt a dumát!
Ne oktass ki! Azt, akkor, és oda írok, amit szeretnék. Nem bántottam, nem is minősítettem senkit. Tehát semmi jogod kioktatni engem.
Azt írok, akkor, és oda, ahova akarok. Nem tőled fogok engedélyt kérni.
Nagy az arcod.
Túlzottan elhatalmasodott a büntető készenlét az internetezőkön. Rendben van, hogy valaki vagy valami nem tetszik. De ahelyett, hogy simán tovább lépnénk, "meg kell büntetni". Hogy érezze, mi a (degradáló) véleményem róla. Nehogy azt higgye, hogy csak úgy kedvére fórumozhat az enyémtől eltérő véleményével. Pont mint a büntetőfékezők.
Nagyobb összegben mernék rá fogadni, hogy a szivecskék száma meg sem közelítené a dislikeok számát. Pedig ránk férne több pozitív attitűd.
Szerintem lehetne a szívecske gombot továbbfejleszteni. De csak további pozitív töltetű lehetőségekkel. Pl. egyetértek, együtt érzek, jó gondolat.
Hagyd már ezt az értelmi képességes dumát, teljesen fölösleges beírnod mindenhová. Nem azért vagyunk itt, hogy minősítsük a másikat.
Az oldal működtetői tudják mit miért tesznek vagy nem. Ahol van dislike más magyar fórumos oldalakon, a körülmények is mások. Az egyiken név nélkül írnak, így nem látszik ki kapja. Így is folyton azt kérdezik, miért szavaztak le. Mert a negatív töltetű dolgok mindig erősebb érzelmi reakciót váltanak ki. Ezért ne hasonlítsuk össze a szívvel. Azt nem kérdezi senki ki miért kapja, ha valakit felülértékelnek akár amiatt, mert közkedvelt személy itt, attól nem károsul senki. A másikon politika témában írnak szinte csak, ott az alapján is szavaznak. Tehát aki azt írta, hogy vita lenne a Dislike miatt, annak igaza van.
További ajánlott fórumok:
- Új szó létrehozás /3 mássalhangzót adj meg+2 vagy 3 magánhangzót+2 vagy 3 mássalhagnzót tetszés szerint hozzátehetsz
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Önbizalomnövelő baráti kör létrehozása
- MLM cég létrehozása
- Segítsetek a napló létrehozásában légyszíves.
- Internetes cég létrehozása