A munkáltatóm támogatással fog felvenni, nettó vagy bruttó a 195 ezer? (tudásbázis)
Igen. Túl kell esni rajta.
Én is kérdezek néha butaságokat, de inkább csak a guglitól.
Igen, és ez őneki egy kicsit rosszul esett, valaki más + nem értette, hogy miért is reagált úgy a te bejegyzésedre, ahogy...
Az igazsággal esetenként nehéz szembenézni. :))
Ő maga írta: "ha kicsit tovább gondoltam volna a dolgot reggel akkor nyilván rájövök a válaszra magam is"
- én ezt megerősítettem azzal, hogy amúgy is jobb, ha az ember hozzászokik a gondolkodáshoz.
Nem értem. Visszaolvasva ezt a néhány hozzászólást, egyiket sem találom sértőnek, bántónak.
Segítenek és tanácsot adnak. Mi ezzel a baj?
Minden rosszindulat nélkül:
Jobban jársz, ha a gondolkodás válik első reflexszé, és nem a fórumnyitás + kérdezés.
Komolyan nem értem: hazamennek a dokitól, és itt kérdeznek. Beszél a leendő munkáltatójával, hazamegy és itt kérdez.
Ott lefagynak, vagy mi van?
A munkáltató soha nem számolgatja a nettó bért. Neki a bruttó a fontos. Arra kapja a támogatást.
De leghasznosabb lenne, ha megkérdeznéd. Semmi problémád nem lesz belőle.
Szerintem tőle kérdezd meg!
A támogatás részedről nem érdekes. A munkáltató kapja.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Felhívnád a figyelmét a munkáltatónak, ha egy olyan embert akarna felvenni aki nagyon zűrős?
- A munkáltató le tudja nyúlni a támogatást amit Szép kártyára pályázott?
- Hol tudnék hitelt felvenni, ahol nem kérnek munkáltatóit, csak ingatlan fedezetet?
- Miért jó a munkáltatónak ha ad iskolakezdési támogatást...?