Talán segítene valaki ... (beszélgetés)
Sziasztok!
Megoldódott a problémám, és kívánok minden embernek a világon az életében legalább egy olyan EMBERT, aki a segítségére van, ha nagy a baj!
:)
Keress fel egy Munkaügyi Központot nem tudom Pécsett élsz, v. elköltöztél máshová, mert abban a városban van álláskereső lista és abból kiválaszthatod magadnak a megfelelőt. Felkeresheted a Családsegítőt és azok is tudnak segíteni neked.
Üdv.Ágnes
Ha lenne rá lehetőségem, nagyon segítenék, de sajnos
a nyugdíjam korlátokat szab. De ha megkeresed valamelyik karitászt átmenetileg biztos segít, nem kell hozzá vallásosnak lenni. Először próbáld meg telefonon, aztán majd meglátod.
Hidd el, ez átmeneti.. és majd látszik az alagút vége, a kiút. Addig is kitartást kívánok Neked!!!
Hát ezt nem tudom én sem, mert eddig pécsi voltam, és a felsőfokú végzettségemmel eddig itt nem találtam semmit. A munka viszont nem lenne büdös, ha lenne. Csak az a baj, hogy nem ismerek senkit a nagy főőővárosban.
Majdcsak lesz valahogy, csak gondoltam, megpróbálom, hátha ...
Köszi:)
Nem tudom, hogy Pest felé hogy működik, de arra nincs lehetőség napszámra?
Az jó mert már a nap végén meg is kapod a munkádért a pénzt.
Köszi, aranyos vagy.
Lesz rendes munkám hétfőtől, de fizetés majd csak egy hónap múlva.
Azt meg nem mondhatom az önkormányzaton hogy jöttem, mert éhes vagyok ...
Gondoltam, hátha van valakinek ismerőse, aki pont valami be - kisegítőt keres.
Nem kéregetni akarok, hanem dolgozni, pénzért.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a héten dolgozhatnék valahol, ahol kifizetnék naponta a munkámat?
Takarítás, krumplipucolás, mosogatás, bármi ...
Akkor tudnék kaját venni a pénzen, vagyis élni ...
(Mehetnék masszázsszalonba igaz, de akkor inkább éhen halok ...)
További ajánlott fórumok:
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Mi a véleményetek, ha egy 2 éves gyerek még egyáltalán nem beszél? Valakinek van hasonló gyereke?
- Van valaki, aki pók fóbiás? Segítség kellene, egyáltalán lehet tenni valamit?
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- Tudna valaki irni 1 könnyen elkészithető sütit? Talán az lenne a legjobb, ha nem kell sütni.
- Tanácstalan vagyok van-e jövőnk?! Valakinek vannak hasonló tapasztalatai?