Talán egy vírus az oka az elhízásnak?! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Talán egy vírus az oka az elhízásnak?!
72 kg... éppencsak túlsúly...
Ezzel lehet így élni. 100 kg-mal nem.
"Szerintem 100kg-osan is boldog lennék"... kétlem! Ez nem így működik. Ha így működne, ez a fórum nem létezne. Ha így működne, Te sem olvasgatnád ezt a fórumot és ha a szíved mélyére nézel, Te is tudod, hogy valamiért érdekel a téma.
Várom azt a katasztrófa filmet, amelynek címe: "pusztítózsír". Majd terjed a vírus, lehet, szex útján is vagy csak cseppfertőzéssel... jön majd a nagy felmentősereg valami híres amerikai szinésszel az élen, aki meg próbálja megtalálni az ellenszert... na de kiderül majd, hogy a vírus terjesztése egy amerikai fitneszguru ötlete, hogy jól meghízzon mindenki és a lefogasztássukkal gazdagodjon meg...
Jesszus... ekkora hülyeséget... ha van is bármiféle igazság ebben a cikkben, akkor is egyetlen egy dolog a lényeg: nem ellenszerre kell várni, hanem mozogni kell és egészségesen táplálkozni. Aki ezt feléri épp ésszel, bármennyit kg-tól meg tud szabadulni...
Hajaj, ez most súlyos volt...
de majd ha egyszer te is túlsúlyos leszel(ne adj Isten'..), megtudod, h milyen nehéz az embernek normálisan felöltözni...illetve olyan nacit találni amiben, ha lehajol nem látszik ki az a vékony cérna...és hogy milyen jó is időként egy-egy ilyen szalmaszálba kapaszkodni, mint ez a cikk...
Atya, úr, isten.
Pedig olyan egyszerű. Ha többb kalóriát veszel magadhoz, mint amennyit elégetsz, hízol, ha kevesebbet, fogysz. (Kivéve hormonbetegek.) Ennyi.
Ez valami hihetetlen, igen. Ez jobb, mint a genetikával magyarázás :D:D:D Jó, nem vitatom, a genetika tuti belejátszik, de nem indok, hogy az ember hagyja, hogy ki legyen szolgáltatva a természetnek.
Ezer és egy okot lehet találni. De ezek inkább mentségkeresések. Világ életemben gondom volt a súlyommal. Majd rájött egy kis pajzsmirigykórság. Nesez sánta, kell egy púp? De nem nyugodtam bele. Rohadt lassan, és kőkemény munnkával (heti 6 edzés + diéta), de igenis megy lefelé. Tök mindegy, hogy mitől alkati is egy elhízás. Mindegy is az oka. Tenni kell ellene. És tudomásul kell venni, hogy aki hízékony, annak egy életforma kell legyen a mozgás, az egészséges étel. Végül:
van 2 gyerekem. Egyikkel sem volt terhességi cukorbetegség vagy egyéb gondom. Az egyik piszkafa, a másik - nem mondom, hogy dundi-, de van benne anyag. A husosabb heti 5x sportol és 5 éves. A piszkafa (aki 9 éves pasi), rendszertelenül sportol, és annyit eszik, mint 2 felnőtt. Nyilván nem válogatom ki, hogy az egyik egészséges ételt ehet, a másik meg szemetet. Sőt, a suliban is ugyanaz a kaja, ami az oviban. Hol van a különbség?
És bocs, de feltehetőleg a rák ellenszerét nem azért nem találják, mert erre verik el a pénzt. És azt gondolom, az elhízás okozta betegségekben is legalább annyian halnak meg. És nem feltétlenül azért, mert lusta disznó, és csak a tv előtt zabál. Emellett, ha az is, akkor is egy valag pénzbe kerül a gyógyíttatása, hiszen neki sem mondják, hogy dögölj meg, minek zabáltál szemetet.És néha én is megkívánom a szemetet. Más kérdés, hogy nem ehetem. És ez igenis kicseszés, hogy nem ehetek meg büntetlenül egy sütit.
Igen valószzínű az 510 éveddel látens rezisztenciát szereztél.
De vigyázni kell nehogy megtámadjon a nyuggerocium pletykacium.
Tudod ez tünetegyüttes okozza az idősebbeknél,hogy 2 órát tologatják a bevásárlókocsit,aztán a pénztárhoz érve nekik sürgős és előre kéredzkednek.
Értem én, csak azt akarom cáfolni, hogy "A zsírsejtek száma a magzati élet során alakul ki."
Mert kötve hiszem, hogy egy koraszülött csecsemő annyi zsírsejttel rendelkezik, mint egy jól megtermett társa. A jó szülő szaporítja el neki megszületése után.
Pl. "A zsírsejtek szaporodni kizárólag csecsemőkorban és a serdülőkor kezdetén képesek." Sőt olvastam olyant is, hogy akár fiatal felnőttkorban. De lehet, hogy ezen a szakterületen végzel tudományos kutatómunkát, és jobban értesz hozzá, akkor ezer bocs. :-)))
Valóban 2012-ben itt a vég.
Mindenféle új mutáns jelent meg.A női populáció (11-45 éves korig) 99 %-át támadta meg
a poloicum longikum vírus.A betegség tünete:Az utcán kivétel nélkül minden nő egyformán öltözik,
farközépig érő 2 számmal kisebb nadrág,hosszú poló,rá 8 centivel rövidebb pulóver,erre 10 centivel rövidebb de mindenképpen mell alatt
5 centivel végződő csukjás dzseki.
Ha a zsírsejtek száma a magzati élet során alakul ki, akkor az alig két kilós csontésbőr koraszülöttből hogyan lesz dagadt, felfújt lufihoz hasonlító kisgyermek, majd felnőtt???
Nem ám azért, mert a sok jóakaró (anyu, apu, nagyi stb...) agyontömi sok-sok tartalmas, finom étellel, mert "szegényke olyan kis sovány!" és "hiszen olyan kicsinek született, be kell neki hozni a lemaradást!".
A tv2-ben a Két testőr is foglalkozik állandóan ezzel a témával a Vámos Erika és a Pistyur Veronika
az is mennyire duci és ő sem tud lefogyni pedig ott amit ajánlgatnak fogyókura gyanánt méregdrága kezeléseket alkalmaznak. Szabó László hatóanyagszakértőtől is kérnek a tévénézők tanácsot. Üdvözlettel: Ágnes
További ajánlott fórumok:
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- H1N1 - akik már elkapták a vírust
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Hányós virusra milyen vitamint vegyek be, egyáltalán milyen gyógyszert?
- Milyen vírus ez? Egyáltalán vírus?