Találó nevet keresünk nyugdíjas klubnak (beszélgetés)
Végül is mi lett a klub neve??? Már lezárult? Mindenből kiindulva,-...Bónusz évek?!....
Egy nyugdíjastól..
ez zssíííír :D
vagy "ÖSzNVSz" ("öreg szatyor nem vén szatyor" :D)
csak viccelek ám én is.
Napnyugta ?
fehér orchideák...
...bocsi... :)
Kedves Padmaksi én járok nyugdíjas klubba igaz nincs neve, de mindenki aki tud visz süteményt, szokott lenni tea, kávé ki mit szeret. Minden második héten szerdán van táncmulatság azt meg
Közösségi Házban van megtartva. Lehetne mondjuk Örök fiatalság, v. Szépkorúak klubja is, akiknek
magas az életkoruk. Mindenjót kívánok Ágnes
Azt hittem ez alltalanos felhivas,akkor leszek a masodik sebaj.:)
Az en otleteim:Tiszavirag,Hajnal hasadas,Oreg roka,Lila akac,
"Mi már megértük...és te?"
Á ez hosszú.
hehe, jaja! nagyapam 86 eves, de tobbet jar el kirandulni, mint en. sot, talalt is par eve egy szemtelenul fiatal, 75 eves baratnot, egyutt romantikaznak, fagyiznak es langost esznek. :)))
csinalnak farsangot, szulinapoznak, pletykalnak is es neha askalodnak. porog az elet ezerrel.
Homokora
Nyugalom sziget
Jatszint jatszoter:Eld ki a masodik gyerekkorodat!
Deres halantek
O.M.Sz.E: Oregedjunk meg szepen egyutt!(nincs ekezetem)
En inkabb jelmondatokat tudnek:Mit veszithetsz?Ne ulj otthon,gyere kozenk!
Volt már valaki közületek Nyugdíjas Klubban? :o))
Nos először, Adán, Szerbiában voltam húszonévesen. Volt ott egy nagyon kedves 65 év körüli ismerősünk, férfiember... mikor nála voltunk vendégségben, közölte, hogy este báááálba megyünk. Évike - az vagyok én - szeme felcsillant: báááálba.. húúú, de jóóóóó... Nyugdijas bála - mondta a kedves ismerős. Szájunk lebittyed, nah jóóóóó..... Életemben nem voltam olyan hangulatú buliban (pedig voltam egy-kettőben) .... a NŐK világos színű ruhákban... 80-on éves korig ropták hajnali 6-ig, a férfiak szintúgy... imádtam őket, (hehe, az imádat általában kölcsönös, így aztán) másnapra 3 helyre meg voltunk hívva vendégségben. Szóval hajnali 6-ig buli és tánc.... 10 és 11 között mentünk vendégségbe, hát minimum háromféle süti mindenhol... italok minden mennyiségben... és jó kedv és mosolygás. ... és persze itthonról is tudnék mesélni, mert anyum is nyudíjas klub tagja... és konferáltam néhány művészeti rendezvényt, ahol nyugdíjasok is felléptek.... szóval nemtom, hogy ki hogyan gondol a nyugdíjasokra, deeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
(... és persze, mint az aktív életet élőknél, ott is megvannak a különbségek, van aki fiatalon is végigszenvedi az életét, és persze idősen is... és mielőtt bárki azzal jönne, hogy szegénység és nyomor, az egy külön fórumot érdemelne.) :)
Majalis
Piheno
Szep napok
Tarsak
Egyutt
Otthonka vagy Mamusz
Setabot
Ez szep csak nekem egy kicsit halal feelingje van.
A naplemente,meg az oszirozs is szep szerintem,de az meg olyan elmulasos,szomorkas.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- Csendes nyugdíjas hétköznapok
- Ha nincs vagy nem lesz gyereked hátrányos helyzetű nyugdíjas leszel. Ez komoly?