Találkoztam azzal a sráccal akivel először...., és nagyon megváltozott! (beszélgetés)
az enyém nem lett se kövér,se kopasz...
de amikor a terhes feleségét pár éve úgy megverte,hogy annak eltörött a keze,csak legyintettem...jól láttam anno,hogy nagy baj van vele.
és nem sajnáltam,hogy ő volt az első,mert velem rendes volt,csak zsarnok...
jaa értem!
Hát így járt szegény!
ne haragudj, de úgy gondolom, hogy szólásszabadság van és arról írok amiről akarok
ha nem szimpatikus a fórum egyáltalán nem kötelező a piszkálás
nem úgy ítélem meg
hanem: szenteste személyesen találkoztam vele, és még másnap reggel ő bejelölt
Szió:)
Velem is volt így csak éppen fordítva:)
Én voltam az ügyeletes bányarém,szívesebben néztek egy kupac szarra,mint Rám.
Zsíros haj,pattanás pf...
Utána eltelt néhány év és kikupálódtam,most meg egyenesen bombázó vagyok,megjegyzem mindenféle plasztika és hóluszpókusz nélkül.Az akkori ügyeletes bombázók meg szétfolynak a zsírtól.
Azért ha lehet ne a közösségi oldalas képek alapján itéld meg szerencsétlent! :-D
Én pl. az elmúlt időben annyit ettem és olyan keveset mozogtam, hogy olyan lettem mint egy hordó! :D
nem tom, nekem olyan fura volt látni, hogy hogy néz ki
azóta a myvipen bejelölt, és a képen amin rajta van egy sör(nagyon gagyi sör), hátttttt....
na jó most nem az a baj, hogy gagyi a sör, sak olyan gázul néz ki, és az a sör nem javítja a képet
tuti még iszik is
Mi sokáig egy helyen dolgoztunk....hát nem tudom meghatározni, hogy mit éreztem...bár Ő nem csúnyult meg...
Már évek óta nem láttam, de az iwiwen Ő volt az első ismerősöm, Ő jelölt be először:))))
én annyira nem!ráadásul futár itt ahol lakom:(((
sejtehed!
hát igen, én sem leszek már fiatalabb:-)
de 24 évesen szinte kopasz, és legalább 60 kg-ot hízott
nem irigyellek
én hála isten messze lakom tőle
én is voltam
ő volt a 2. barátom
és neked milyen volt?
én is voltam igy!!
akivel én elvesztettem az is meg van hizva és utálom is!!és autóval amikor néhányszor jött velem szemben még integetett is!!ááááááááááá
Szia!
Fölötted is nagyon eljárt az idő, ahogy nézegetem az adatlapod...:) És én még nem jártam így, van a fejem tetején haj...
sziasztok
és olyan volt már, hogy ti voltatok az elsők egy srácnak???Én igen:)
tényleg?
ez olyan megrázó
tudom, hogy most ki a szart érdekel, de olyan ciki volt
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- Először is a gondolkodásodnak kell megváltoznia...
- Szerintetek az mit jelent ha egy pasi, akivel nem járok emlékszik a napra mikor először találkoztunk?