Találkozás - önmagammal (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Találkozás - önmagammal
Nagyon tetszik, ahogy írsz.
Szinte magamra ismertem benne.
Bocsánat! Elírtam, a folytatás címe:
"2. BESZÉLGETÉS - ÖNMAGAMMAL"
A "TALÁLKOZÁS - ÖNMAGAMMAL" az első rész, a Beszélgetés a folytatás.
Köszönöm az elismerést!
A folytatást már 5 hete, hogy beküldtem elbírálásra:
"2. TALÁLKOZÁS - ÖNMAGAMMAL"
Eddig még semmi visszajelzést nem kaptam. Érdekes, mert az első rész 3 hét után meg is jelent, és azóta is naponta olvasható.
A FOLYTATÁSRÓL EDDIG SEMMI! Nem rajtam múlik. :))
Kedves Napsugár !
Amit régóta tudok, nem feltétlenül a profi, befutott írók között kell keresni az igazi filoszokat.
Íráskészsége nem mindenkinek van, és akinek mégis van, nem biztos, hogy a gondolatait mindenki felé ki tudja fejezni.
Neked ez sikerült.
Elolvastam a hsz-kat, egy embert sikerült meggyőznöd az írásoddal, hogy megvegye az általad ajánlott könyvet. Ez már eredmény !
Igérted a folytatást !
Hol van ?
ÉRDEKEL !
nEM VÁROK HOLNAPIG !!!
Tegnap este felraktam a nyílt naplómba a cikk folytatását:
"2. Beszélgetés - önmagammal"
Miután láttam, hogy megjelentek olyan új cikkek, amelyeket egész biztosan később küldtek be elbírálásra, mint én ezt, és nekem még mindig semmi jelzést sem küldtek, már nem is remélem, hogy valamikor is megjelenésre kerül.
Pedig a kis történet első része, a "Találkozás - önmagammal" még mindig ott van a naponként címlapra kerülők között. Bíztam, reméltem, hogy ezen a hétvégén megjelenik ott a folytatás is. Nem így történt. Sajnálom.
Aki kíváncsi a folytatásra, keresse a nyílt naplómban. Köszönöm.
Ma belejavítottam, elbírálás előtt még megtehetem. Mégis csak lesz hozzá külön fórum.
Nyitottam egy nyílt naplót, amennyiben hét végéig nem kapok értesítést az elbírálásról, akkor felteszem abba naplóba:
"Cikkek, melyek megjelentek, vagy nem"
Az út, saját lelkünkhöz, amit én találtam, ami módszer nekem segített, hogy kapcsolatot tudjak teremteni vele, az a módszer volt, amelyet ebben a "Találkozás- önmagammal" című cikkben leírtam.
Attól kezdve (leginkább) hagytam, hogy a lelkem vezessen döntéseimben, a ráérzések, a sugallatok, a hirtelen elébem kerülő "véletlenek" nyomán.
Mert bizony, amikor az ember csak a saját "józan esze után megy", sokszor még a véletleneket sem veszi észre, vagy rögtön el is veti, mert első látásra nem is lát benne logikát. Talán mert nem is látszik benne a logika!
Miért kell nekünk mindenben látni a logikát? Tegyük meg ösztönösen, amit úgy zsigerből, szinte a kisujjunkból jön elő, nem kell minden esetben tudnunk, hogy miért is azt tettük, amit... a lényeg, hogy megtegyük, és kész. :))
Igen !Csak az érti aki megélte! Én úgy mondanám kell egy vezető aki megmutatja az utat a lelkedhez.Nem tudhatjuk, hogy az ki és mikor jön el, de észre fogod venni.
S a történéseket, a megérzéseket,- nevezzük bárminek- nem tudod , és nem is kell megmagyarázni!
Néha hallgatni kell a belső hangra.
Szombaton volt 3 hete, hogy ennek a cikknek a folytatását beküldtem elbírálásra: "Beszélgetés - önmagammal" címet adtam neki. Még nem kaptam értesítést, hogy megjelenésre alkalmasnak találták-e, és ha igen, mikor fog először bárki számára is olvashatóvá válni.
Ahhoz már nem csatoltam külön fórumozási lehetőséget, hiszen ez a rész (Találkozás - önmagammal) és a "Beszélgetés - önmagammal" együtt alkotnak egy egészet.
Remélem, hogy nem sokat kell már várni az eredményre.
Ha esetleg cikk formájában nem is fog megjelenni, akkor majd kitaláljuk, hogy akit érdekel, hol, milyen formában tudja majd elolvasni.
Fogalmam sincs.
Jó olvasást! :))
Örülök neki. Bízom benne, nem fogsz csalódni benne.
Mit írnak, kb. mennyi idő alatt kapod meg?