Szülésem 2010.09.16. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szülésem 2010.09.16.
Ájjj, szóval te is eljutottál odáig, hogy már azt érezted belehalsz...fasza érzés lehet.
És nekem már csak 4 hetem van hátra...:P
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Evici85!A Szent Imrében szültem.
Szia!
Gratulálok!!
Megkérdezhetném, hogy hol szültél?
Jó cikk lett, örülök, hogy olvashattam. Sokkal jobban tetszik, mint az első. :)
Jó egészséget Nektek és sok boldogságot Flórához!
szia!
akkor mi pont egy napon szültünk, 2010.09.16-án született a kisfiam 8:40-kor, Zárójelben jegyzem meg ,h kb 8:20-kor értünk a kórházba, mert a fájásaim kb reggel 6-kor kezdődtek - gondoltam van még idő, aha egy nagy frászt. a második babák már marhára sokkal gyorsabbak, mint egy gyorsvonat vagy inkább egy szuperszónikus rakéta, úgy érkezett. :-)
Gratula nektek is!
Minden jó ha a vége jó!:D gratulálok a kis Flórához!
Anno a "kötőtűtől" én is frászt kaptam:D
Gratulálok!
Dehogynem fogsz szülni még egyszer! :)
Az elsőtől nem féltem, mert nem tudtam mi vár rám. És rohadt nehezen ment. A másodiktól féltem az elsőnél szerzett tapasztalatok után, mégis fényévekkel könnyebb volt, mert ésszel tudtam mindent, és az rengeteget segített.
Most pedig remélem, hogy valamikor lesz harmadik is.
gratulálok!
annyira szépen leirtad,hogy megis ijedtem,mi lesz ha megint terhes leszek és szülnöm kell:(
Én is gratulálok, valóban a valóságot írtad
le:))) Az én tapasztalatom, hogy egy ilyen kemény szülés után (nekem is ilyesmi volt az első, csak hosszabb) 1 év kellett, hogy a következőn gondolkodjak, aztán 2 hónap híjján 3 év lett a 2 gyerek közt és Sára is betöltötte már az 1-et:) A második már telejesen más (fáj, de tudod mire készülj).
Ja és az első babámmal a vajúdást én is kádban töltöttem és nekem is nagyon jó volt!
Érdekes, de másodjára nem arra készültem és nem is nem is ültem bele. (idő sem volt rá, mert mire felvettek az osztályra, már mentünk is szülni... fél óra volt az egész)
De ajánlom mindenkinek, ahol van rá lehetőség.
Gratulálok a babádhoz.
Nem sok eltérés van a gyerekeink között, mert nekem a fiam 3040grammal és 50 centivel született, igaz már lassan 7 éve. Ő anno 11:45-ös burokrepesztés után 14:35-kor lett meg.
Jó hogy így leírtad!!
Szívből gratulálok!!!:)
Szia!
Gratulálok a kislányodhoz.Minden jót kívánok nektek.
Ugrás a teljes írásra: Szülésem 2010.09.16.
További ajánlott fórumok:
- Összeszedtem magam és leírom a szülésem történetét
- 268 nap együtt töltött idő - Szülésem története
- Terhességem és szülésem története. Avagy, mikor minden másként alakul.
- Villámgyors szülésem története...
- Mit csináljak, ha ez a doki lesz az ügyeletes a szülésemnél?
- Egy valóra vált álom – császár utáni szülésem története